SEKSUEEL WELZIJN | THEMA: MANNELIJKHEID

  • wo 01 jun
  • 19:00 - 21:30

Op woensdag 01 juni organiseert Seksueel Welzijn Nederland (SWN) opnieuw een bijeenkomst bij Pllek, dit keer in samenwerking met Emancipator. Tijdens deze debatavond staat het onderzoeken van mannelijkheid centraal. Wat leerde jij over mannelijkheid? En wat heeft dit betekend voor het contact met jezelf en met je liefdespartner(s)?

Wil jij met ons onderzoeken wat scripts rondom mannelijkheid betekenen voor contact en intimiteit, grenzen en wensen en afstand en nabijheid? Deze avond willen we aan de hand van persoonlijk gesprekken verkennen en ervaren wat er nodig is bij mannen én vrouwen om de vlucht naar voren te nemen: meer met genegenheid gedeeld genot onder gelijken.

Hoe zag en ziet de emancipatie van vrouwen eruit en hoe zou dan de emancipatie van mannen eruit moeten zien als het gaan om seksueel welzijn en seksuele rechtvaardigheid?

Ga het gesprek met ons aan en laat je verrassen door verschillende (nieuwe) visies, meningen en ervaringen!

SWN
Je kunt de SWN-gemeenschap zien als een seksueel beschavingsoffensief. Op een positieve manier brengen we de samenleving in beweging. We gaan voor veiligheid, gelijkheid en seksueel genot voor iedereen. SWN is een organisatie met een kleine, harde kern. Ons gedachtegoed wordt gedragen door een groeiende gemeenschap van onder andere wetenschappers, schrijvers en kunstenaars. Allen met als enige doel: het dichten van de orgasmekloof.

Emancipator
Emancipator streeft naar sociale rechtvaardigheid: een duurzame wereld waarin iedereen zich in veiligheid, vrijheid en gelijkwaardigheid kan ontplooien en ontwikkelen. Daarvoor is zowel mannen- als vrouwenemancipatie nodig.

Tickets

Share