ONTDEK SEÚ: KRACHT, RITME & HEALING WORKSHOP

Baba Awokose presenteert een vierdaagse workshopreeks in het teken van healing en connectie met het slavenverleden. Door middel van zang, spel, beweging en bewustwording maken deelnemers kennis met de rijke geschiedenis en therapeutische kracht van Seú en Tambú muziek, in het bijzondere kader van de herdenking van 160 jaar afschaffing van slavernij. 

Verken de rijke geschiedenis van Curaçao en de therapeutische kracht van Seú. Ervaar de diepe ritmes en bewustwording door muziek, zang en dans!

Op de eerste dag zullen we dieper ingaan op het genre Seú. We zullen informatie geven over het muziekinstrument, wanneer en hoe het te gebruiken. We zullen de mensen ook leren over de bestaande liedjes. Liederen om dank je wel te zeggen, om te begroeten, om regen aan te roepen en om kracht te geven.

Entrée is gratis, maar we zullen vragen om een kleine donatie. Let op: de donatie is niet voor onszelf. Het zal worden toegewijd aan kinderen op het eiland Curaçao, om muziekinstrumenten te maken. Om onze cultuur te versterken.

Info & Tickets

  • di 15 aug
  • 18:00 - 21:00

Delen