ADEMWORKSHOP & IJSBAD | CHRIS WENKER & ALEXANDER HEINE

  • wo 02 nov
  • 18:30 - 22:00

Deze workshop = vol! 


Ervaar de kracht van koude-training & ademhalingsoefeningen. 

De avond start met een heldere presentatie over stressregulatie. Je krijgt op een begrijpelijke manier uitleg over de fysiologische en neurologische mechanismen die werkzaam zijn bij ademwerk & koude-training. Na de presentatie is er een verbonden ademsessie waardoor je in een alternatieve staat van bewustzijn kan komen. Ook wel een natuurlijke ‘high’. Deze staat van Zijn heeft een positieve impact heeft op je gezondheid omdat je het lichaam leert beter met stress en spanning om te gaan. Na de ademsessie stappen we in het ijsbad. In het ijsbad leer je stressvolle situaties beter te reguleren door te focussen op een rustige ademhaling. Daarnaast is de kans groot dat je een gevoel van rust, grootsheid en energie gaat ervaren.

De workshop wordt verzorgt door Chris Wenker & Alexander Heine.

Chris heeft ruime ervaring met het verzorgen van deze Breathwork sessies. Ook richtte hij de Adem Academy op vanuit de visie dat iedereen het vermogen bezit om zelf zijn gezondheid te optimaliseren.

Alexander is bekend van het platform ‘ondernemersgeest’ en schreef het boek ‘De relaxte ondernemer’. Hij coacht op persoonlijk leiderschap en succesvol (relaxt) ondernemen.Breathwork is een omvattende term voor diverse ademhalingsoefeningen waarbij je, door bewuste controle van de ademhaling, in een alternatieve staat van bewustzijn kan komen. Ook wel een natuurlijke ‘high’. Deze staat van Zijn heeft een positieve impact heeft op je gezondheid omdat je het lichaam leert beter met stress en spanning om te gaan. Je werkt daarmee op een natuurlijke manier aan het verbeteren van je immuunsysteem. Ook helpt het om beter te luisteren naar je gevoel en om meer plezier te maken in het leven.

Tickets
Tickets incl. diner

Share