BBQ / Diner2024-02-12T14:50:26+00:00

PRIVATE DINING IN AMSTERDAM

Dining aan ‘t IJ

Zin in een magisch diner en feest op een industriële, rauwe en laidback locatie? Pllek heeft de ideale ruimte voor een succesvol event, zoals een kerstdiner of verjaardagsborrel. Gelegen op de historische NDSM-werf aan het IJ biedt Pllek je een uitzicht van de skyline van Amsterdam.

Naast ons restaurant hebben wij een privé ruimte beschikbaar voor verhuur. De ruimte kan worden ingericht voor een uitgebreid diner met lange tafels, maar ook voor een informele borrel of heerlijke zomerse BBQ.

De perfecte locatie om te dineren

Wij toveren de zaal van Pllek om tot een sfeervolle privé ruimte, waar je aan lange, gedekte tafels kunt genieten van onze heerlijke seizoensgebonden gerechten. Je kunt een Private Dining arrangement reserveren voor 50 t/m 150 personen. Het diner bestaat uit een 2 of 3-gangen Family Style diner: een selectie gerechten van onze menukaart.

BBQ

Tijdens de warmere maanden, van april tot september, kan je bij Pllek ook terecht voor een heerlijke barbecue voor 50 t/m 170 personen op het aangrenzende terras en strand van de zaal. Voetjes in het zon, de grill die brandt en ondertussen de rumoerige zomer vibes van Pllek. Onze koks zullen jullie bedieningen van achter de grill en de producten op het buffet presenteren. Geniet van heerlijke vis, vlees en vegetarische gerechten van de BBQ!

Faciliteiten

  • Beamer

  • Geluidsinstallatie

  • WiFi

  • Rolstoeltoegankelijk

Neem contact op

We bellen of mailen je terug om de mogelijkheden te bespreken

Veel gestelde vragen

Wat zijn de richtlijnen voor eigen aankleding?2022-03-14T08:06:40+00:00

Er kan en mag veel bij Pllek! We houden van gek en net even anders. Het enige dat niet mag is confetti (want = rotzooi) en heliumballonnen (want = gevaarlijk). Eigen aankleding is dus mogelijk, maar graag wel in overleg aangezien we het een beetje “des Plleks” willen houden.

Is er DJ-apparatuur en/of PA-installatie aanwezig?2022-03-14T08:06:56+00:00

Ja, wij beschikken over de nodige (technische) apparatuur om jouw event tot een succes te maken! Als je in je aanvraag voor de zaal je wensen meestuurt, dan zullen we een complete offerte voor je opstellen.

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?2023-11-03T11:49:49+00:00

Onze annuleringsvoorwaarden worden met de eerste offerte meegestuurd.

Moet je een aanbetaling doen?2022-03-14T08:18:11+00:00

Ja. Voor elke partij, evenement, vergadering etc. wordt een aanbetaling betaald. Dit is de helft van de gemaakte offerte. De tweede helft van de betaling is gebaseerd op de daadwerkelijk gemaakte kosten en wordt na afloop van het event gefactureerd.

Kan je de zaal privé afhuren?2022-03-14T08:18:22+00:00

Ja, de zaal wordt altijd voor een enkele partij of gast afgehuurd. Het kan dus niet voorkomen dat er twee partijen tegelijk in de aparte ruimte plaatsvinden. Het stukje strand dat bij de zaal hoort is wel “afgehekt”, dus privé, maar niet afgeschermd. Je deelt het strand qua rumoer en zicht dus met de gasten van het restaurant

Wat kost het afhuren van een (privé)ruimte bij Pllek?2024-02-19T12:38:00+00:00

Heb je meer informatie nodig? Mail dan naar info@pllek.nl en vermeld hierin zoveel mogelijk details over het gewenste evenement, vergadering of borrel. Denk hierbij aan het aantal gasten, datum, drankassortiment etc.

Mag ik een foto- en/of videoshoot bij jullie organiseren?2022-03-14T08:10:02+00:00

Overheerlijke foto’s van ons eten en het restaurant mag je natuurlijk maken, graag zelfs! Denk wel een beetje aan de privacy van onze gasten.

Een uitgebreide fotoshoot in ons restaurant of op het strand hebben we liever niet, ook niet voor commerciële doeleinden. Heb je nou toch een tof idee dat aansluit bij onze visies? Mail ons dan op marketing@pllek.nl en wie weet kun je ons overtuigen.

Staat je antwoord er niet bij? Klik hier voor de volledige FAQ

Mogelijke diner/BBQ opstellingen:

Ga naar de bovenkant