Ben je op zoek naar een bijzondere event locatie in Amsterdam?

Een magisch event op een industriële, rauwe, creatieve locatie. Gelegen op de historische NDSM-werf, aan het IJ met vrij uitzicht op de skyline van Amsterdam. Naast ons restaurant hebben wij een privéruimte beschikbaar voor verhuur.

FACILITEITEN

  • Max 150 personen
  • Buitenruimte met uitzicht op ’t IJ
  • Professionele apparatuur
  • Compleet meubilair voor binnen en buiten
  • Biologische en duurzame Catering
Download brochure

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Vergaderen in Amsterdam: inspirerende dag aan ‘t IJ

Vergaderingen, bedrijfstrainingen, brainstorm sessies, meetings, zakelijke bijeenkomsten en workshops organiseer je natuurlijk het liefst buiten de deur.

Neem contact op
Lees meer

Bijzondere trouwlocatie aan het water

Deze bijzondere locatie bevindt zich naast ons restaurant, waar wij een unieke ruimte beschikbaar hebben voor verhuur van evenementen, vergaderingen en dus ook bruiloften.

Neem contact op
Lees meer

Private dining

Zin in een magisch diner en feest op een industriële, rauwe en laidback locatie? Pllek heeft de ideale ruimte voor een succesvol event, zoals een kerstdiner of verjaardagsborrel.

Neem contact op
Lees meer

Unieke evenementenlocatie

Ben je op zoek naar een locatie voor een event, bedrijfsfeest, (album)lancering of een andere feestelijke gelegenheid? Dan ben je bij Pllek op het juiste adres! Naast ons restaurant hebben wij een ruime zaal geschikt voor grotere en kleinere evenementen.

Neem contact op
Lees meer

Unieke huurlocatie aan het IJ

Een magisch event op een industriële, rauwe, creatieve locatie. Gelegen op de historische NDSM-werf, aan het IJ met vrij uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Neem contact op
Lees meer

Neem contact op

We bellen of mailen je terug om de mogelijkheden te bespreken