VALENTIJNSDAG X PLLEK

  • di 14 feb
  • 17:30 - 22:15

Vier de liefde bij Pllek! Neem je partner, je beste vriend, je moeder of je scharrel mee op date: geniet van een drie gangen-diner en kruip tegen elkaar aan tijdens de film ‘True Romance’!

Een romantisch tafeltje voor twee, een voorgerecht en hoofdgerecht naar keuze en een dessert om te delen! Zo leer je elkaar pas echt kennen (; De muzikale omlijsting wordt verzorgd door singer-songwriter May Evans, die Nederlandstalige neo-soul en R&B maakt. Haar teksten zijn poëtisch en herkenbaar, de muziek zwoel en funky.  Speciaal voor deze avond wisselt May eigen liefdesmuziek af met dromerige love song klassiekers.

Na het diner kun je een plekje uitzoeken voor de film. Pak een zitzak en een dekentje en kijk naar de film onder het genot van een Beefeater Cocktail  (Clover Club) en popcorn!

En de film? Dat is klassieker ‘True Romance‘, geschreven door Quentin Tarantino. Niet doorsnee liefdesverhaal! Deze romantische misdaadthriller uit 1993 volgt het leven van Clarence, een medewerker van een stripwinkel. Clarence wordt verliefd op callgirl Alabama. Wanneer hij naar Alabama’s pooier stapt om te vertellen dat zij niet meer wil werken als callgirl gaat het mis. Schietpartijen, drugs, achtervolgingen, maar ook liefde en verlangen: een romantische rollercoaster!

Tickets: €49 p.p. 

Aanvang diner: 17:30 – 18:00
Inloop film vanaf 19:45
Start film: 20:15