OP NAAR 2023! | OUD & NIEUW | UITVERKOCHT

  • za 31 dec
  • 22:00 - tot gezellig

Na 2 jaar mag het eindelijk weer: een spetterend uiteinde en knallende start van het nieuwe jaar bij Pllek! Met onze kenmerkende optredens die je meenemen de avond in en de nacht door, ons fantastische uitzicht over Amsterdam en natuurlijk jullie als bezoekers zijn alle ingrediënten daar om er weer een avond van te maken voor in de boeken. 

“Zoeken naar dat ene feestje” voor oudjaarsavond hoeft dus niet langer. Wij zijn je redder in nood. Trommel je vrienden op en scoor je kaarten voor het te laat is.

We beginnen om 22:00 uur met het feest en gaan door tot “in de late uurtjes”. In de regel is dat tot 03:00, maar zolang jij nog gezellig bent zijn wij dat ook.

Dresscode? Check: Dress less to impress, informally fabulous, of gewoon lekker jezelf. Glitters worden gewaardeerd.

Oja, belangrijk puntje: tussen 23:30 en 00:15 uur is de entree gesloten (de portier verdiend ook champagne en een video call met mama). Dus kom op tijd!
Late beslisser? Deurverkoop – indien niet uitverkocht – is mogelijk vanaf 00:15 uur.

Party arrangement (incl. diner) – uitverkocht- 
Een volledige avond uit met je familie of vrienden? Dat kan ook! Boek nu een 3-gangen diner én het nieuwjaarsfeest voor €79 p.p. Het enige wat je op de avond zelf nog hoeft af te rekenen zijn eventuele drankjes. Meteen een zorgeloze avond uit dus!

Feesttickets – uitverkocht – 

TIMETABLE:

Ballroom (restaurant)

18:00  Marcelo Umaña
23:00  NAFT
00:00 Sylex Live DJ
01:00 Joost van Bellen

Romney (de zaal)

18:00 DJ Socrates ft. Trumpet Master Milan
23:00 Rens, Jaïr & Ome Uncle
00:00 Ome Uncle Soundsystem
01:00 Sjanson
02:30 Windows

Performances door Brendan Walsh, Lady Joker, Justin Samgar, Belle Dommage, Pole Dance Factory Amsterdam & Be The Discoball!