AFRICADELIC 2024: KYEKYEKU LIVE IN CONCERT

Africadelic

Vier met Pllek de rijke cultuur van Afrika en haar diaspora bij Africadelic, hét festival dat muziek, film en kunst gebruikt om belangrijke sociale thema’s te verkennen. De toegang tot dit event is gratis, en het vindt plaats op het strand strand.

 

KYEKYEKU LIVE IN CONCERT

Kyekyeku staat bekend als een van de nieuwe, energieke generatie jonge Ghanese muzikanten. Hij combineert muzikale tradities zoals Palmwine (een stijl van Ghanese folk), Hilife en Afrobeat, en brengt deze met een frisse en spannende sound naar zijn liveoptredens.

Time Table

Outdoor Beach

20:00 – 21:30 DJ t.b.a.
21:30 – 23:00 KyeKyeku & Africadelic Tribute Band

Indoor Clubnight 
23:00 – 03:00 Pål/Secam & FININHO

FESTIVAL OVERZICHT

Jaarlijks transformeert Pllek in een bruisend centrum waar de Afrodescendant gemeenschap de spotlight neemt. Africadelic biedt een podium aan kunstenaars en activisten die via hun werk de discussie aanjagen over (de)kolonisatie, raciale gelijkheid, en meer.

 

ONZE MISSIE

Africadelic streeft ernaar om door kunst en dialoog bewustzijn te creëren over koloniale geschiedenis en actuele sociale vraagstukken. Het festival inspireert tot heling, empowerment en vreugde.

 

ORGANISATIE

Mede-opgericht door Otiniel da Silva (Mano), Africadelic wordt gedreven door een passie voor culturele expressie en maatschappelijke verandering.

 

Info & Tickets

  • za 25 mei
  • 20:00 - 03:00

Delen