Huwelijk2021-04-20T13:41:12+00:00
Huwelijk

Bijzondere trouwlocatie aan het water in Amsterdam

Vier je bruiloft bij Pllek; de ideale trouwlocatie in Amsterdam! Deze bijzondere locatie bevindt zich naast ons restaurant, waar wij een unieke ruimte beschikbaar hebben voor verhuur van evenementen, vergaderingen en dus ook bruiloften. De ruimte heeft een stoere uitstraling met een groot ‘afgehekt’ terras met aangelegd strandje waar je in de zomer tot laat in de avond kunt genieten van de laatste zonnestralen. Trouwen in Amsterdam, maar wel met de ruimte om je heen en ’t IJ aan je voeten.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Wil je samen met je bruiloftsgasten genieten van een uitgebreid diner voordat je huwelijksfeest begint? Wij toveren de ruimte van Pllek om tot een sfeervolle, romantische ruimte waar je aan lange, gedekte tafels kunt genieten van de kookkunsten van onze chef. Je kunt bij ons een Private Dining arrangement reserveren voor 50-150 personen. 

Je bruiloft is een van de mooiste dagen uit je leven. Wil je dus van te voren langskomen om te kijken of wij de juiste trouwlocatie zijn voor jullie speciale dag? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Mogelijke diner en feest opstellingen:

 

 

Faciliteiten

WiFi

Rolstoeltoegankelijk

Beamer

  Geluidsinstallatie

 

Contact 

Wil je graag onze zaal huren? Vul dan het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Volgende stap

  Veelgestelde vragen

  Wat kost het afhuren van de aparte ruimte bij Pllek?2021-03-08T13:04:52+00:00

  In onze brochure, te downloaden HIER, vind je informatie over de algemene prijzen. Heb je meer informatie nodig? Mail dan naar events@pllek.nl en vermeld hierin zoveel mogelijk details over het gewenste evenement, vergadering of borrel. Denk hierbij aan het aantal gasten, datum, drankassortiment etc.

   

  Kan je de zaal privé afhuren?2021-03-08T13:04:45+00:00

  Ja, de zaal wordt altijd voor een enkele partij of gast afgehuurd. Het kan dus niet voorkomen dat er twee partijen tegelijk in de aparte ruimte plaatsvinden. Het stukje strand dat jullie erbij krijgen is wel “afgehekt”, dus privé, maar niet afgeschermd. Je deelt het strand qua rumoer en zicht dus met de reguliere gasten.

   

  Moet je een aanbetaling doen?2021-03-08T13:03:22+00:00

  Ja, voor elke partij, evenement, diner moet je een aanbetaling betalen. Dit is de helft van de offerte. De tweede helft van de betaling is gebaseerd op de daadwerkelijk gemaakte kosten.

   

  Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?2021-03-08T13:03:48+00:00

  De annuleringsvoorwaarden worden met de eerste offerte meegestuurd. Mocht het evenement niet door kunnen gaan vanwege corona overmacht dan kunnen zullen wij het evenement gratis annuleren/verplaatsen. Indien er zelf wordt gekozen voor annulering hanteren we onze reguliere annuleringsvoorwaarden.

   

  Is er DJ-apparatuur en/of een PA-installatie aanwezig?2021-03-08T13:07:04+00:00

  Ja, de nodige technische apparatuur is aanwezig. Hier zijn wel kosten aan verbonden als je deze wilt gebruiken.

   

  Staat je antwoord er niet bij? Klik hier voor de volledige FAQ