SPIEKTAKEL: PLLEK X MEERVAART

Pllek en Meervaart slaan de handen ineen ter ere van het 10-jarig bestaan van Pllek! 

Gezamenlijk presenteren we avontuurlijke pop-up programma’s en trappen af op 25 en 28 april. Iedere avond is uniek en bestaat uit een mash-up van verschillende disciplines, genres en een mooie mix van beginnende en gevestigde makers en voorproefjes van toekomstige shows. Theateravonden op hoog niveau, in een laagdrempelige setting.

Denk in ieder geval: verrassend, avontuurlijk, net even anders én met een rauw randje, zoals je al 10 jaar van Pllek gewend bent. Een echt Spiektakel.

25 april | Cabaret & Taal
Op maandag 25 april staan woorden centraal. De artiesten – Glodi Lugungu, Luan Buleshkaj en Collin Edson – zijn echte woordkunstenaars die in de vorm van spoken word, cabaret, rap of zang ons podium betreden. Het drietal wisselt elkaar gedurende de avond af en geven ons een kijkje in hun meest recente werk.

The Soul Travelers zorgen voor de muzikale omlijsting van de avond.

Klik hier voor meer info.

28 april | Dans & Muziek(theater)
De theateravond op 28 april staat in het teken van dans en muziek(theater):

De Spaans-Nederlandse zanger, producer RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z. uit Amsterdam creëert een muzikaal wonderland waarin 80’s pop, elektro, latin en wereldmuziek samenkomen. Zijn concerten zijn een authentieke betoverende belevenis waarin zijn jazzy stem met cabaret, eigen choreografie en visuals samenkomen.

Kostuumwissels, instrumentwissels, wisselwisselswissels, niets is LaPiratesse te vreemd. Met drums, bas, gitaar en viool creëert het drietal uiteenlopende nummers met funk, pop/rock en jazz invloeden. Ze brengen een rijke sound in vele gedaantes met muziek, spoken word en dans.

Jan van Eerd studeerde vibrafoon en drums aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij toerde en maakte platen met onder meer Spinvis, Wende, Ellen ten Damme, Sandra van Nieuwland, Hadewych Minis en Hans Dagelet. Na jarenlang met veel verschillende artiesten in bijna alle theaters, festivals en clubpodia in Nederland en België te hebben gespeeld, voelde Jan de behoefte om op eigen benen te staan ​​en creëerde daarom: YAN. Verwacht een avontuurlijk, filmisch en visueel optreden.

Klik hier voor meer info.

Combiticket | diner
De voorstelling is ook te combineren met een 3-gangen diner! Kies hiervoor in de webshop, naast het reguliere ticket voor het ticket “Diner bijboeken“. Dit geeft je €2 korting t.o.v. de reguliere prijs van het diner. Het diner bestaat uit drie gangen naar keuze van alle gerechten op onze huidige menukaart (voor een aantal gerechten geldt een supplement), inclusief dessert. Na afloop van het diner hoef je alleen nog eventuele drankjes en/of supplementen af te rekenen. Een onbezorgd avondje uit dus!

De inloop voor het diner is tussen 17:30 en 18:00 uur, zodat we de gangen op tijd kunnen serveren voor aanvang van de voorstelling.

Wanneer je een diner ticket koopt, zorgen wij voor een reservering in het restaurant. Dit hoef je dus niet zelf te doen.