TANTRA AAN HET IJ | JACQUELIEN WEEL

In ‘Tantra aan het IJ’ nemen we je mee op reis en kom jij in contact met jouw goddelijke innerlijke man en vrouw (X en Y) waardoor jij jouw levensenergie kan laten stromen. Door deze energieën in jezelf te leren kennen en ermee te spelen ga jij je vrijer voelen om jouw unieke pad te bewandelen in deze soms hectische wereld.

De combinatie van de theorie van Tantra én verhalen, meditatie en oefeningen met adem, geluid en beweging brengt jou in contact met jouw kern. Waar jouw liefde en jouw joy of life begint. Met jouw verlangens en passies én waar het mogelijk spannend is om deze na te leven. Wij begeleiden jou om dit met liefde te omarmen.

Bij Tantra denken veel mensen aan sex…  Maar Tantra betekent ‘weven’; het samenweven van de mannelijke en vrouwelijke energie. Als die energie in balans is kan jouw seksuele energie, jouw levensenergie optimaal gaan stromen. Dan voelt je leven fijner, lichter en liefdevoller.

Heb je daar een ander voor nodig? Nee, want die beide kanten, yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk) zitten in jezelf. En wie kan jouw levensenergie beter voelen dan jijzelf? Deze workshop is een reis naar je eigen essentie en naar een mooiere verbinding met jezelf.

Deze workshop wordt verzorgd door Jacquelien Weel en Thabo Hollander.

Jacquelien Weel heeft als missie de liefde te leven. Ze heeft als ervaren handlijnkundige, numeroloog en tantrisch coach ruime ervaring met het begeleiden van mensen en groepen in bewustzijnsprocessen. Zij combineert creatieve, dynamische inhoud met de bedding en rust om ervaringen aan te gaan.

Thabo Hollander’s grote passie is de esoterische kennis van de verschillende wijsheidstradities verbinden en toegankelijk maken. Als energetisch therapeut, meditatie trainer en vertrouwenspersoon heeft hij veel ervaring met het begeleiden van mensen en groepen in het ervaren van de energetische realiteit en het integreren van de innerlijke man en vrouw.

Samen creëren zij een veilige haven met prikkelende oefeningen om op reis te gaan.

Wil jij ervaren wat dit voor jou kan betekenen?

Deze workshop is open voor iedereen, niet alleen stellen. Wij creëren een veilige plek, er is geen naaktheid of seksueel contact. Deelnemers zorgen zelf voor een matje, dekentje en/of meditatiekussen. Een flesje water en wat warme kleding voor nadien is warm aanbevolen.

Workshop: 11:00 – 13:00
Toegang: 22,50

Info & Tickets

  • za 18 mei
  • 22,50
  • 11:00 - 13:00

Delen