OPENING EXPO | MIRJAM MANUSAMA

Vanavond ben je welkom bij de opening van de nieuwe expositie aan de muren van Pllek! Mirjam Manusama toont werken uit verschillende series, waaronder ‘The End of a New Beginning’ de reis naar het omarmen van de Molukse identiteit en ‘Yoni of the Universe’, een viering van de kracht, empowerment en schoonheid van vrouwen. 

Mirjam Manusama (13-10-1991) is een avant-garde modeontwerpster (oprichtster van Manusama Nuance) en beeldend kunstenaar met een achtergrond in kunst en mode (Utrecht School of the Arts, Vrije School volgens de filosofie van Rudolf Steiner). Ze heeft een bijzondere werkwijze ontwikkeld waarin hoogwaardige kleding, helende tekeningen, spiritualiteit en vakmanschap op een esthetisch aantrekkelijke manier samenkomen.

Gedreven door een diepe passie voor kunst en mode en een diepe verbinding met de complexiteiten van het leven, onderzoekt Mirjam thema’s als dualiteit, bewustzijn, menselijkheid en de lagen die ons lichaam, geest en ziel omvatten. Ze heeft haar eigen kenmerkende tekentechniek ontwikkeld, waarbij ze het verweeft met heilige geometrie, wat resulteert in boeiende en betekenisvolle kunstwerken waarin haar roots, de Molukken, een belangrijke rol spelen.

De kunst van Mirjam Manusama weerspiegelt haar passie, nieuwsgierigheid en diepe verbondenheid met haar erfgoed.

Door haar bewuste avant-garde modeontwerpen, helende tekeningen en spirituele verkenning blijft ze grenzen verleggen en nodigt ze anderen uit om op hun eigen artistieke reis van zelfontdekking en genezing te gaan.

Info & Tickets

  • ma 07 aug
  • 19:00 - 21:00

Delen