EARTH DAY: KISS THE GROUND

  • ma 17 apr
  • 19:30 - 22:30

Zullen we eens met het goede nieuws beginnen? We kunnen de opwarming van de aarde terugdraaien. Hoe? Met regeneratieve landbouw, een proces waarmee droogte en overstromingen worden verminderd, zoetwaterbronnen worden aangevuld, brandgevaar wordt verminderd en de mensheid en natuur opnieuw met elkaar worden verbonden. Op 17 april openen we de deuren voor een avond vol muziek, film en discussie. 

Om 19:30 uur trappen we af met live muziek van de Hongaarse Blues-sensatie Attila Suba en Wise Flower. Deze muzikanten zullen het publiek vermaken met hun unieke mix van blues en Hongaarse volksmuziek.

Om 20:00 uur begint de vertoning van de film ‘Kiss The Ground’. Deze documentaire onderzoekt hoe we door het toepassen van regeneratieve landbouwpraktijken onze planeet kunnen redden en onze voedselproductie kunnen verbeteren, ingesproken door en met medewerking van Woody Harrelson.  Geïllustreerd door grafieken, visuals en unieke NASA-beelden laat deze film zien hoe we met aandacht voor aarde de balans op onze planeet kunnen herstellen.

Na de film is er om 21:30 uur een Q&A-sessie met Alicia Falls van Her Many Voices en David van 7 Billion Presidents. Zij zullen hun perspectieven delen over de toekomst en toepassing van regeneratieve landbouw.

Mis deze unieke avond niet!

19:00 – Deuren open
19:30 – Muziek van Attila Suba & Wise Flower
20:00 – Vertoning film ‘Kiss The Ground’
21:30 – Q&A

Alicia Fall is onderdeel van Her Many Voices, een gepassioneerde groep activisten, artiesten en community-leden die Moeder Aarde en al haar kinderen wil redden door community management. Grassroots activisme, gedreven door inheemse wijsheden.

David bouwt bedrijven waar 100% van de winst wordt geïnvesteerd in het klimaat, het herstellen van ecosystemen en het supporten van sociale projecten.