Bevrijdingsdag | Pllek x Sena Performers Stage

Kom en vier de vrijheid met ons

Op deze speciale dag vol muzikale gezelligheid en samenzijn! Dit jaar slaan wij voor het eerst de handen ineen met het 4 en 5 mei comité en presenteren wij samen de Sena Performers Stage bij Pllek met onder andere SANN!E, Loki Project, Mèraque en meer. GRATIS ENTREE!

Time Table

Tijd                       Acts

14:00 – 14:40   |   Loki Project
14:40 – 14:45   |   Benjamin Fro (spoken word)
15:30 – 16:30   |   Vudu Cru
17:15 – 18:15  |   Mèraque
19:00 – 20:00  |   SANN!E

Line-up

SANN!E

Dé Nederlandstalige Pop, Hiphop en R&B artiest, die zowel rapt als zingt. Met zijn aanstekelijke nummers en makkelijk mee te zingen refreinen heeft hij afgelopen jaar, met zijn band SANN!E & FR!ENDS, al meerdere prachtige prijzen in de wacht weten te slepen.

Loki Project

Loki’ is het alter ego van de experimentele Nederlandse kunstenaar Lieke Dijkstra. Ze combineert haar rauwe expressieve stem met ontwapenende soulfulness. Samen met multi-instrumentalisten/producer Gino Cochise hoor je een fusie van meerdere genres, hiphop-, soul, pop en neo-jazz.

Mèraque

Mèraque is geboren uit passie en nieuwsgierigheid; een passie voor de Balkan, en een nieuwsgierigheid naar wat er kan gebeuren als je deze geluiden mixt met invloeden uit Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Laat je mee nemen op hun energieke percussie, levendige elektronica, klassieke oud en de melancholische accenten van klarinet.

Benjamin Fro

Benjamin Fro (1994) is rapper, zanger, dichter en tekstschrijver. Alles wat oneerlijk en schadelijk is, maakt bij hem een onrechtvaardigheidsgevoel los. Fro inspireert en brengt mensen samen door middel van woorden, muziek of een combinatie van beide. Zijn teksten zijn vaak filosofisch en maatschappij-kritisch van aard; hij probeert mensen eerst ergens bij stil te laten staan om ze vervolgens in beweging te krijgen.

Vudu Cru

Het nautische gezigzag dat nodig is om van Rotterdam naar Antwerpen te geraken vindt zijn weerklank in de verbale touwtrekkerij van Vudu Cru, bestaande uit de Vlaamse ‘kannabiskrijger’ Joost Hoekaf en voormalig stadsdichter van de Maasstad Dean Bowen. Het hagelnieuwe hiphopproject poogt niet te ontregelen, maar neigt met introspectieve, poëtische teksten en een goudmijn aan samples uit soulmuziek en twintigste-eeuwse teevee vooral naar verdieping.

Mèraque

Mèraque, een multi-instrumentaal collectief opgericht door Martin Grozdanoski & Jorick Bronius, combineert Balkanpassie met Latijns-Amerikaanse en Midden-Oosterse invloeden voor levendige elektronische sets. Ze brengen energieke optredens met Turkse gitaar, melancholische klarinetklanken, en improvisatie die publiek en muzikanten verbindt. Met wortels in Amsterdam, heeft Mèraque opgetreden op internationale festivals en muziek uitgebracht via Ohxala en KROOKS Records.

Info & Tickets

  • zo 05 mei
  • 12:00 - 20:00

Delen