Groepsreserveringen op een bijzondere locatie in Amsterdam
Wil je een groepsreservering maken? Dit kan vanaf 9 personen! Dan bieden wij een Family-Style groepsdiner aan. Family Style houdt in samen keuzestress-vrij dineren en genieten van een selectie die wij maken van onze kaart. Het diner wordt geserveerd op borden en schalen waarvan je samen eet. Ieder schept op voor zichzelf en deelt met elkaar. Aan een lange tafel ontstaat hiermee een familie diner. De gerechten zijn een selectie van de huidige kaart. Hoewel er dus voor je gekozen is wat er geserveerd wordt, kan er wel met elke dieetwens rekening gehouden worden. Scroll naar beneden voor het menu!
Wil je meer weten of reserveren? Bel dan naar 020 290 0020 of stuur een email naar info@pllek.nl
Family-Style diner in Amsterdam voor een grote groep
Groepsreserveringen zijn te boeken vanaf 9 tot maximaal 40 personen.
De arrangementen zijn altijd exclusief drank. De keuze bestaat uit:
• Family-style 2-gangen 37,50 per persoon: voor- en hoofdgerecht.
• Family-style 3-gangen 42,50 per persoon: voor-, hoofd- en nagerecht.
• Family-style 3-gangen 45,50 per persoon: voor-, hoofd- en nagerecht (*hoofdgerecht vlees i.p.v. vis)
Een impressie van ons Family Style menu lees je hieronder. Let wel, de precieze samenstelling van de gerechten kunnen veranderen op de dag zelf.
Voorgerechten:
Burrata met gegrilde tomaten geroosterde pijnboompitten en citroendressing met basilicum
Creme van artisjok en hazelnoot met prei van de barbecue, waterkers, geroosterde groene asperge en daslookolie
Kroketten van aardappel met kabeljauw (3 stuks) met komkommer en saffraanmayonaise
Hoofdgerechten:
Geroosterde groene asperges met gepocheerd ei, spinazie, gefrituurde wortel, gegrilde koningsboleet, rösti van aardappel & prei en bearnaisesaus
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met witte bonencreme, appelciderazijn, venkelsalade, zeekraal en een lauwwarme tomaat-olijfdressing
*Gegrilde bavette met chimichurri, Amerikaanse koolsalade, raapstelen, dikke friet en jus met gepofte knoflook & zilverui i.p.v. zeebaars
Dessert:
Vanille hangop met gemarineerde aardbeien, meringue en munt