RESERVEREN

Reserveringsaanvraag

Middels het formulier kun je een reserveringsaanvraag doen. Jouw aanvraag komt dan rechtstreeks binnen in ons systeem. Het is helaas niet mogelijk om buiten op het terras te reserveren. Ook op de zondagen nemen wij tot 18.00u geen reserveringen aan. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd, ontvang je automatisch een mailtje met een reserveringsbevestiging. Bij groepen vanaf 8 personen vragen we je te bellen met 020 – 2900 020 of mailen met reserveringen@pllek.nl
Je kunt tot 2 uur van tevoren via internet reserveren, als je op kortere termijn wilt reserveren kan je ons telefonisch bereiken op 020 – 2900 020.

Op vrijdag- en zaterdagavond hebben wij tijdens het diner een DJ, geheel in de sfeervolle stijl van Pllek. Een half uur nadat de keuken sluit (22:30 uur) gaat een deel van het meubilair aan de kant en kan je lekker dansen.

Ben je verlaat? Neem dan telefonisch contact met ons op, de mail wordt na 18.00 uur niet meer gelezen. Zonder bericht vervalt jouw reservering na 45 minuten en maken wij iemand anders blij.

LET OP!
*Wij willen graag benadrukken dat wij niet gesteld zijn op vrijgezellenfeesten met toeters & bellen (lees: verkleedpakken, bierwedstrijden en andere activiteiten die de sfeer in ons restaurant bepalen).

*Tijdens IJ-hallen weekenden nemen wij op zaterdag tot 18.00uur geen reserveringen aan. Op zondag is het sowieso niet mogelijk om tot 18.00uur te reserveren bij Pllek. In de avond ben je natuurlijk van harte welkom!

*PIN-ONLY: Bij Pllek kan uitsluitend met pin betaald worden.