ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST  (09:30 – 11:30)
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50)
Croissant with butter (and jam + 0,50)
4,5
YOGHURT (GRIEKS OF SOJA)
Met seizoensfruit, noten en zaden
Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds
10,5
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS)
Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone
American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple syrup and orange mascarpone
14,5
SHAKSHUKA
Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast
Oven-baked eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served with toast
15
TOAST MET ROEREI
Met geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade
Toast with scrambled eggs and roasted tomato, mushrooms and salad
15,5
 AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.)
Avocado toast with tomato, radish and pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2,5 each)
14,5
 ONTBIJT VOOR TWEE
Croissants, yoghurt met fruit, roerei, gepocheerd ei, toast, avocado, tomaat en paddenstoelen
Breakfast for two: croissants, yoghurt with fruit, scrambled eggs, poached eggs, toast, avocado, tomato and mushrooms
35
LUNCH  (11:30 – 15:30)
SALADES / SALADS
FALAFEL (3 stuks)  MET GEGRILD FLATBREAD
Met saus van tahin, zoetzure kool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui
Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion
16,5
BURRATA MET GEMARINEERDE TOMATEN
Met geroosterde pijnboompitten en citroendressing met basilicum
Burrata with marinated tomatoes, roasted pine nuts, basil and lemon dressing
14,5
CREME VAN ARTISJOK MET HAZELNOOT
Met prei van de barbecue, waterkers, geroosterde groene asperge en daslookolie
Artichoke creme with hazelnut, leek from the barbecue, watercress, roasted green asparagus and wild garlic oil
15,5
DUN GESNEDEN KALFSSCHOUDER
Met makreelmayonaise, venkelsalade, gefrituurde kappertjes en aceto balsamico-olijfolie dressing
Thinly sliced veal with mackerel mayonnaise, fennel salad, fried capers and an aceto balsamico-olive oil dressing
16,5
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING)
Soup of the week (ask your waiter)
9,5
CREME VAN RODE BIET EN GEITENFETA
Op desembrood met granny smith, pecannoten en stroop van aceto balsamico
Goat feta and beetroot creme on sourdough bread with granny smith, pecan nuts and an aceto balsamico syrup
13,5
AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.)
Avocado toast with tomato, radish & pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2,5 each)
14,5
GESTOOMDE MAKREEL
Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood
Steamed mackerel with dill-horseradish crème fraîche, sweet & sour vegetables and deep fried capers on sourdough bread
14,5
KROKANTE PORTOBELLOBURGER
Op een brioche bol met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet
Crispy portobello burger on a brioche bun with cheddar, litte gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries
19,5
GEGRILDE WILDZWIJN BURGER
Op een brioche bol met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, krokante uienringen, augurk, tomaat en dikke friet
Grilled wild boar burger on a brioche bun with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise, crispy onion rings and thick fries
21,5
KIDS
PIZZA
Met tomaat, mozzarella en basilicum
With tomato, mozzarella and basil
11
BRIOCHE BOL
Met gekookt ei, mayonaise en sla
Brioche bun with egg, mayonnaise & salad
8,5
BOLLETJE VANILLE IJS
Met gemarineerde aardbeien en slagroom
Scoop of vanilla ice cream with marinated strawberries and whipped cream
6,5