ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST (09:30 – 11:30) | ||
![]() |
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50) Croissant with butter (and jam + 0,50) |
4,5 |
![]() |
YOGHURT (GRIEKS OF SOJA) Met seizoensfruit, noten en zaden Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds |
10,5 |
![]() |
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS) Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple syrup and orange mascarpone |
14,5 |
![]() |
SHAKSHUKA Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast Oven-baked eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served with toast |
15 |
![]() |
TOAST MET ROEREI Met geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade Toast with scrambled eggs and roasted tomato, mushrooms and salad |
15,5 |
![]() |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.) Avocado toast with tomato, radish and pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2,5 each) |
14,5 |
![]() |
ONTBIJT VOOR TWEE Croissants, yoghurt met fruit, roerei, gepocheerd ei, toast, avocado, tomaat en paddenstoelen Breakfast for two: croissants, yoghurt with fruit, scrambled eggs, poached eggs, toast, avocado, tomato and mushrooms |
35 |
LUNCH (11:30 – 15:30) | ||
SALADES / SALADS | ||
![]() |
FALAFEL (3 stuks) MET GEGRILD FLATBREAD Met saus van tahin, zoetzure kool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion |
16,5 |
![]() |
BURRATA MET GEMARINEERDE TOMATEN Met geroosterde pijnboompitten en citroendressing met basilicum Burrata with marinated tomatoes, roasted pine nuts, basil and lemon dressing |
14,5 |
![]() |
CREME VAN ARTISJOK MET HAZELNOOT Met prei van de barbecue, waterkers, geroosterde groene asperge en daslookolie Artichoke creme with hazelnut, leek from the barbecue, watercress, roasted green asparagus and wild garlic oil |
15,5 |
DUN GESNEDEN KALFSSCHOUDER Met makreelmayonaise, venkelsalade, gefrituurde kappertjes en aceto balsamico-olijfolie dressing Thinly sliced veal with mackerel mayonnaise, fennel salad, fried capers and an aceto balsamico-olive oil dressing |
16,5 | |
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP | ||
![]() |
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING) Soup of the week (ask your waiter) |
9,5 |
![]() |
CREME VAN RODE BIET EN GEITENFETA Op desembrood met granny smith, pecannoten en stroop van aceto balsamico Goat feta and beetroot creme on sourdough bread with granny smith, pecan nuts and an aceto balsamico syrup |
13,5 |
![]() |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.) Avocado toast with tomato, radish & pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2,5 each) |
14,5 |
GESTOOMDE MAKREEL Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood Steamed mackerel with dill-horseradish crème fraîche, sweet & sour vegetables and deep fried capers on sourdough bread |
14,5 | |
![]() |
KROKANTE PORTOBELLOBURGER Op een brioche bol met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet Crispy portobello burger on a brioche bun with cheddar, litte gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries |
19,5 |
GEGRILDE WILDZWIJN BURGER Op een brioche bol met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, krokante uienringen, augurk, tomaat en dikke friet Grilled wild boar burger on a brioche bun with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise, crispy onion rings and thick fries |
21,5 | |
KIDS | ||
![]() |
PIZZA Met tomaat, mozzarella en basilicum With tomato, mozzarella and basil |
11 |
![]() |
BRIOCHE BOL Met gekookt ei, mayonaise en sla Brioche bun with egg, mayonnaise & salad |
8,5 |
![]() |
BOLLETJE VANILLE IJS Met gemarineerde aardbeien en slagroom Scoop of vanilla ice cream with marinated strawberries and whipped cream |
6,5 |