ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST  (09:30 – 11:30)
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50)
Croissant with butter (and jam + 0,50)
4
YOGHURT (GRIEKS OF SOYA)
Met seizoensfruit, noten en zaden
Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds
10,5
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS)
Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone
American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple sirop and orange- mascarpone
14
SHAKSHUKA
Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast
Eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served on toast
14,5
TOAST MET ROEREI
Geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade
Scrambled egg toast with roasted tomato, mushrooms and salad
14,5
 AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2 p.s.)
Avocado toast with tomato, watermelon-radish and pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2 each)
13,5
LUNCH  (11:30 – 15:30)
SALADES / SALADS
FALAFEL (3 stuks)  MET GEGRILD FLATBREAD
Met saus van tahin, zoetzure rodekool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui
Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour red cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion
16
GEGRILDE RADICCHIO
Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en Aceto Balsamico
Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and Aceto Balsamico
13,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
13,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW
Met vadouvan mayonaise, komkommer, zeegroenten en huisgemaakte piccalilly
Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, sea vegetables and homemade piccalilly
14,5
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
9,5
AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,00 p.s.)
Avocado toast with tomato, watermelon-radish & pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2,00 each)
13,5
CRÈME VAN AUBERGINE
Met gegrilde groente, geitenfeta, granaatappel en dukkah op luchtig desembrood
Eggplant cream, grilled vegetables, goat cheese feta, pomegranate and dukkah on sourdough bread
12,5
GESTOOMDE MAKREEL
Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood
Steamed mackerel with dill-horseradisch sour creme, sweet & sour vegetables and deep-fried capers on airy sourdough bread
13,5
KROKANTE PORTOBELLO BURGER
Met cheddar, Little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet
Crispy portobello burger with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries
18,5
WILD ”DOG”
Gerookte worst van wildzwijn en Brand Bockbier, met zuurkool, piccalilly mayonaise en krokante uienringen op een geroosterd sesambroodje
Smoked wild boar sausage with Brand Bockbeer, sauerkraut, piccalilly mayonnaise and crispy onion rings on a toasted sesame bun
15,5
KIDS
PIZZA
Met tomaat, mozzarella en basilicum
With tomato, mozzarella and basil
10,5
GEROOSTERD SESAMBROODJE
Met gekookt ei, mayonaise en sla
Roasted sesamebread with egg, mayonnaise and salad
7
TWEE BOLLETJES SORBETIJS MET SLAGROOM
Crumble & gemarineerde aardbeien
Two scoops of sorbet ice cream with whipped cream, crumble and marinated strawberries
7