ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST  (09:30 – 11:30)
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50)
Croissant with butter (and jam + 0,50)
4,5
YOGHURT (GRIEKS OF SOJA)
Met seizoensfruit, noten en zaden
Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds
10,5
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS)
Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone
American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple syrup and orange mascarpone
14,5
SHAKSHUKA
Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast
Oven-baked eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served with toast
15
TOAST MET ROEREI
Met geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade
Toast with scrambled eggs and roasted tomato, mushrooms and salad
15,5
 AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.)
Avocado toast with tomato, radish and pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2,5 each)
14,5
 ONTBIJT VOOR TWEE
Croissants, yoghurt met fruit, roerei, gepocheerd ei, toast, avocado, tomaat en paddenstoelen
Breakfast for two: croissants, yoghurt with fruit, scrambled eggs, poached eggs, toast, avocado, tomato and mushrooms
35
LUNCH  (11:30 – 15:30)
SALADES / SALADS
FALAFEL (3 stuks)  MET GEGRILD FLATBREAD
Met saus van tahin, zoetzure kool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui
Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion
16,5
GEGRILDE RADICCHIO
Met vegan cashewkaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico
Grilled radicchio with vegan cashew cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamico
14,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
13,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW
Met vadouvan mayonaise, komkommer, salty fingers en huisgemaakte piccalilly
Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, salty fingers and homemade piccalilly
15,5
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING)
Soup of the week (ask your waiter)
9,5
AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.)
Avocado toast with tomato, radish & pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2,5 each)
14,5
HUMMUS
Met rode paprika, gegrilde groenten, geitenfeta, granaatappel en dukkah op luchtig desembrood
Hummus with red bell pepper, grilled vegetables, goat cheese feta, pomegranate and dukkah on sourdough bread
13,5
GESTOOMDE MAKREEL
Met dille-mierikswortel crème fraîche, huisgemaakte piccalilly en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood
Steamed mackerel with dill-horseradish crème fraîche, homemade piccalilly and deep-fried capers on sourdough bread
14,5
WILD ”DOG”
Gerookte worst van wildzwijn met Brand Bockbier, zuurkool, piccalilly mayonaise en krokante uienringen op een geroosterd sesambroodje
Smoked wild boar sausage with Brand Bockbeer, sauerkraut, piccalilly mayonnaise and crispy onion rings on a roasted sesame bun
16,5
KROKANTE PORTOBELLOBURGER
Met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, augurk en tomaat op een geroosterd sesambroodje met dikke frieten
Crispy portobello burger with cheddar, little gem, gherkin, kimchi mayonnaise and tomato on a roasted sesame bun with thick fries
19,5
KIDS
PIZZA
Met tomaat, mozzarella en basilicum
With tomato, mozzarella and basil
11
GEROOSTERD SESAMBROODJE
Met gekookt ei, mayonaise en sla
Roasted sesame bun with boiled egg, mayonnaise and lettuce
8
TWEE BOLLETJES VANILLE IJS
Met slagroom, polentacrumble en karamelsaus
Two scoops of vanilla ice cream with whipped cream, polenta crumble and caramel sauce
8