ONTBIJT & LUNCH
ONTBIJT / BREAKFAST (09:30 – 11:30) | ||
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50) Croissant with butter (and jam + 0,50) |
4,5 | |
YOGHURT (GRIEKS OF SOJA) Met seizoensfruit, noten en zaden Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds |
10,5 | |
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS) Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple syrup and orange mascarpone |
14,5 | |
SHAKSHUKA Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast Oven-baked eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served with toast |
15 | |
TOAST MET ROEREI Met geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade Toast with scrambled eggs and roasted tomato, mushrooms and salad |
15,5 | |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.) Avocado toast with tomato, radish and pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2,5 each) |
14,5 | |
ONTBIJT VOOR TWEE Croissants, yoghurt met fruit, roerei, gepocheerd ei, toast, avocado, tomaat en paddenstoelen Breakfast for two: croissants, yoghurt with fruit, scrambled eggs, poached eggs, toast, avocado, tomato and mushrooms |
35 |
LUNCH (11:30 – 15:30) | ||
SALADES / SALADS | ||
FALAFEL (3 stuks) MET GEGRILD FLATBREAD Met saus van tahin, zoetzure kool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion |
16,5 | |
GEGRILDE RADICCHIO Met vegan cashewkaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico Grilled radicchio with vegan cashew cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamico |
14,5 | |
KNOLSELDERIJ Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress |
13,5 | |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW Met vadouvan mayonaise, komkommer, salty fingers en huisgemaakte piccalilly Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, salty fingers and homemade piccalilly |
15,5 | |
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP | ||
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING) Soup of the week (ask your waiter) |
9,5 | |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.) Avocado toast with tomato, radish & pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2,5 each) |
14,5 | |
HUMMUS Met rode paprika, gegrilde groenten, geitenfeta, granaatappel en dukkah op luchtig desembrood Hummus with red bell pepper, grilled vegetables, goat cheese feta, pomegranate and dukkah on sourdough bread |
13,5 | |
GESTOOMDE MAKREEL Met dille-mierikswortel crème fraîche, huisgemaakte piccalilly en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood Steamed mackerel with dill-horseradish crème fraîche, homemade piccalilly and deep-fried capers on sourdough bread |
14,5 | |
WILD ”DOG” Gerookte worst van wildzwijn met Brand Bockbier, zuurkool, piccalilly mayonaise en krokante uienringen op een geroosterd sesambroodje Smoked wild boar sausage with Brand Bockbeer, sauerkraut, piccalilly mayonnaise and crispy onion rings on a roasted sesame bun |
16,5 | |
KROKANTE PORTOBELLOBURGER Met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, augurk en tomaat op een geroosterd sesambroodje met dikke frieten Crispy portobello burger with cheddar, little gem, gherkin, kimchi mayonnaise and tomato on a roasted sesame bun with thick fries |
19,5 | |
KIDS | ||
PIZZA Met tomaat, mozzarella en basilicum With tomato, mozzarella and basil |
11 | |
GEROOSTERD SESAMBROODJE Met gekookt ei, mayonaise en sla Roasted sesame bun with boiled egg, mayonnaise and lettuce |
8 | |
TWEE BOLLETJES VANILLE IJS Met slagroom, polentacrumble en karamelsaus Two scoops of vanilla ice cream with whipped cream, polenta crumble and caramel sauce |
8 |