Home » Restaurant » Menukaarten » Ontbijt breakfast

ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST  (09:30 – 11:30)
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50)
Croissant with butter (and jam + 0,50)
4
YOGHURT (GRIEKS OF SOYA)
Met seizoensfruit, noten en zaden
Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds
9,5
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS)
Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone
American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple sirop and orange- mascarpone
12
SHAKSHUKA
Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast
Eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served on toast
12,5
TOAST MET ROEREI
Geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade
Scrambled egg toast with roasted tomato, mushrooms and salad
12,5
 AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €1,50 p.s.)
Avocado toast with tomato, watermelon-radish and pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €1,50 each)
12,5
LUNCH  (11:30 – 15:30)
SALADES / SALADS
FALAFEL
Met saus van tahin, zoetzure rodekool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie, rode ui en gegrild flatbread
Falafel with tahin sauce, sweet & sour red cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley, red onion and grilled flatbread
14
GEGRILDE RADICCHIO
Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico
Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamic
12,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in salt crust with Parmesan cheese, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
12,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW
Met vadouvan mayonaisse, komkommer, basilicum en zeegroente
Fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, basil and sea vegetables
14
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
8,5
AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €1,50 p.s.)
Avocado toast with tomato, watermelon-radish & pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €1,50 each)
12,5
CREME VAN AUBERGINE
Met gegrilde groente, geitenfeta, granaatappel en dukkah op luchtig desembrood
Eggplant cream, grilled vegetables, goat cheese, pomegranate and dukkah on sourdough bread
11,5
GESTOOMDE MAKREEL
Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood
Steamed mackerel with dill-horseradisch sour creme, sweet & sour vegetables and deep-fried capers on airy sourdough bread
12,5
WILD ”DOG”
Gerookte worst van wildzwijn en Brand bier met zuurkool, piccalilly mayonaise en krokante uienringen op een zacht geroosterd sesambroodje
Smoked wild boar sausage with sauerkraut, piccalilly mayonnaise and crispy onion rings on a roasted sesame bread
14
KIDS
PIZZA
Met tomaat, mozzarella en basilicum
With tomato, mozzarella and basil
8,5
GEROOSTERD SESAMBROODJE
Met gekookt ei, mayonaise en sla
Roasted sesamebread with egg, mayonnaise and salad
6,5
2 BOLLETJES VANILLE IJS
2 bolletjes vanille ijs met slagroom, crumble en karamelsaus
Vanilla ice-cream scoops with whipped cream, crumble and caramel sauce
6