ONTBIJT & LUNCH
ONTBIJT / BREAKFAST (09:30 – 11:30) | ||
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50) Croissant with butter (and jam + 0,50) |
4,5 | |
YOGHURT (GRIEKS OF SOYA) Met seizoensfruit, noten en zaden Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds |
10,5 | |
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS) Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple sirop and orange- mascarpone |
14,5 | |
SHAKSHUKA Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast Eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served on toast |
15 | |
TOAST MET ROEREI Geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade Scrambled egg toast with roasted tomato, mushrooms and salad |
15,5 | |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.) Avocado toast with tomato, watermelon-radish and pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2,5 each) |
14,5 | |
ONTBIJT VOOR TWEE Croissants, yoghurt met fruit, roerei, gepocheerd ei, toast, avocado, tomaat en paddenstoelen Breakfast for two: croissants, yoghurt with fruit, scrambled eggs, toast, avocado, poached eggs, tomato and mushrooms |
35 |
LUNCH (11:30 – 15:30) | ||
SALADES / SALADS | ||
FALAFEL (3 stuks) MET GEGRILD FLATBREAD Met saus van tahin, zoetzure kool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion |
16,5 | |
SALADE VAN DIVERSE TOMATEN Met watermeloen, radijs, doperwt-scheuten, desemcroutons, munt, basilicum en een citroendressing (met geitenfeta + €2,5) Mixed tomato salad with watermelon, radish, pea shoots, sourdough croutons, mint, basil and a lemon dressing (with goat feta + €2,5) |
13 | |
SALADE MET KROKANTE KONINGSBOLEET Gepocheerd ei, vadouvan-mayonaise, geraspte Pecorino kaas met een dressing van donkere aceto balsamico Salad with crispy king bolete, poached egg, vadouvan mayonnaise, grated Pecorino cheese and an aceto balsamic dressing |
15,5 | |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW Met zeekraal, komkommer, rode uienmayonaise en huisgemaakte piccalilly Salad with deep fried cod, samphire, cucumber, red onion mayonnaise and homemade piccalilly |
15,5 | |
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP | ||
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
9,5 | |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,5 p.s.) Avocado toast with tomato, watermelon-radish & pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2,5 each) |
14,5 | |
GRONINGSE BUFFELMOZZARELLA Op desembrood met tomatentapenade, gemengde sla, aceto balsamico-stroop, geroosterde zonnebloempitten en basilicum Buffalo mozzarella from Groningen on sourdough bread with with tomato tapenade, lettuce, aceto balsamic glace, roasted sunflower seeds and basil |
14,5 | |
GESTOOMDE MAKREEL Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood Steamed mackerel with dill-horseradish crème fraîche, sweet & sour vegetables and deep-fried capers on sourdough bread |
14,5 | |
KROKANTE PORTOBELLO BURGER Op sesambrioche met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet Crispy portobello burger on sesame brioche with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries |
19,5 | |
LICHT GEROOKTE WILDZWIJN BURGER Op sesambrioche met cheddar, little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet Lightly smoked wild boar burger on sesame brioche with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries |
21 | |
KIDS | ||
PIZZA Met tomaat, mozzarella en basilicum With tomato, mozzarella and basil |
11 | |
SESAMBRIOCHE Met gekookt ei, mayonaise en sla Sesame brioche with egg, mayonnaise and salad |
8 | |
TWEE BOLLETJES SORBETIJS MET SLAGROOM Crumble & gemarineerde aardbeien Two scoops of sorbet ice cream with whipped cream, crumble and marinated strawberries |
8 |