Home » Restaurant » Menukaarten » Ontbijt breakfast
ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST (09:30 – 11:30) | ||
![]() |
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50) Croissant with butter (and jam + 0,50) |
4 |
![]() |
YOGHURT (GRIEKS OF SOYA) Met seizoensfruit, noten en zaden Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds |
10,5 |
![]() |
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS) Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple sirop and orange- mascarpone |
14 |
![]() |
SHAKSHUKA Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast Eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served on toast |
14,5 |
![]() |
TOAST MET ROEREI Geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade Scrambled egg toast with roasted tomato, mushrooms and salad |
14,5 |
![]() |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2 p.s.) Avocado toast with tomato, watermelon-radish and pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €2 each) |
13,5 |
LUNCH (11:30 – 15:30) | ||
SALADES / SALADS | ||
![]() |
FALAFEL Met saus van tahin, zoetzure rodekool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie, rode ui en gegrild flatbread Falafel with tahin sauce, sweet & sour red cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley, red onion and grilled flatbread |
16 |
![]() |
GEGRILDE RADICCHIO Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamic |
13,5 |
![]() |
KNOLSELDERIJ Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers Celeriac cooked in salt crust with Parmesan cheese, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress |
13,5 |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW Met vadouvan mayonaisse, komkommer, basilicum en zeegroente Fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, basil and sea vegetables |
15 | |
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP | ||
![]() |
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
9,5 |
![]() |
AVOCADO TOAST Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten (Met gepocheerd ei en/of ricotta + €1,50 p.s.) Avocado toast with tomato, watermelon-radish & pine nuts (With poached egg and/or ricotta + €1,50 each) |
13,5 |
![]() |
CREME VAN AUBERGINE Met gegrilde groente, geitenfeta, granaatappel en dukkah op luchtig desembrood Eggplant cream, grilled vegetables, goat cheese, pomegranate and dukkah on sourdough bread |
12,5 |
GESTOOMDE MAKREEL Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood Steamed mackerel with dill-horseradisch sour creme, sweet & sour vegetables and deep-fried capers on airy sourdough bread |
13,5 | |
WILD ”DOG” Gerookte worst van wildzwijn en Brand bier met zuurkool, piccalilly mayonaise en krokante uienringen op een zacht geroosterd sesambroodje Smoked wild boar sausage with sauerkraut, piccalilly mayonnaise and crispy onion rings on a roasted sesame bread |
16 | |
KIDS | ||
![]() |
PIZZA Met tomaat, mozzarella en basilicum With tomato, mozzarella and basil |
10,5 |
![]() |
GEROOSTERD SESAMBROODJE Met gekookt ei, mayonaise en sla Roasted sesamebread with egg, mayonnaise and salad |
7 |
![]() |
2 BOLLETJES VANILLE IJS 2 bolletjes vanille ijs met slagroom, crumble en karamelsaus Vanilla ice-cream scoops with whipped cream, crumble and caramel sauce |
7 |