ONTBIJT & LUNCH

ONTBIJT / BREAKFAST  (09:30 – 11:30)
CROISSANT MET BOTER (en jam + 0,50)
Croissant with butter (and jam + 0,50)
4
YOGHURT (GRIEKS OF SOYA)
Met seizoensfruit, noten en zaden
Greek OR soy yoghurt with seasonal fruit, nuts and seeds
10,5
AMERIKAANSE PANNENKOEKEN (2 STUKS)
Met blauwe bessen, ahornsiroop en sinaasappel- mascarpone
American pancakes (2 pieces) with blueberries, maple sirop and orange- mascarpone
14
SHAKSHUKA
Eieren uit de oven met spinazie, tomaat en spicy yoghurt, geserveerd met toast
Eggs with spinach, tomato and spicy yoghurt served on toast
14,5
TOAST MET ROEREI
Geroosterde tomaat, paddenstoelen en salade
Scrambled egg toast with roasted tomato, mushrooms and salad
14,5
 AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2 p.s.)
Avocado toast with tomato, watermelon-radish and pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2 each)
13,5
LUNCH  (11:30 – 15:30)
SALADES / SALADS
FALAFEL (3 stuks)  MET GEGRILD FLATBREAD
Met saus van tahin, zoetzure rodekool, harissa, aubergine crème, granaatappel, peterselie en rode ui
Falafel (3 pcs) with grilled flatbread, tahin sauce, sweet & sour red cabbage, harissa, eggplant cream, pomegranate, parsley and red onion
16
SALADE MET KROKANTE KONINGSBOLEET
Gepocheerd ei, vadouvan-mayonaise en geraspte pecorino kaas
Salad with crispy king bolete, poached egg, vadouvan mayonnaise and grated pecorino cheese
14,5
GEGRILDE GROENE ASPERGE & ARTISJOK
Met creme van artisjok, geroosterde hazelnoot, daslook-citroenolie en waterkers
Grilled green asparagus & artichoke with an artichoke-hazelnut cream, roasted hazelnut, watercress and wild garlic-lemon oil
14,5
GEGRILDE GROENTEN MET BURRATA
Tapenade, diverse tomaten, basilicum, kruidenolie en broodcroutons
Grilled vegetables with burrata, tapenade, tomatoes, basil, herb oil and croutons
14,5
BROODJES EN SOEP / SANDWICHES & SOUP
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
9,5
AVOCADO TOAST
Van desembrood met tomaat, watermeloen-radijs en pijnboompitten
(Met gepocheerd ei en/of ricotta + €2,00 p.s.)
Avocado toast with tomato, watermelon-radish & pine nuts
(With poached egg and/or ricotta + €2,00 each)
13,5
BURRATA MET TOMATENTAPENADE
Op desembrood met gemengde sla, stroop van aceto balsamico en geroosterde zonnebloempitten
Burrata with sundried tomato tapenade on sourdough bread with lettuce, aceto balsamic glace and roasted sunflower seeds
12,5
GESTOOMDE MAKREEL
Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood
Steamed mackerel with dill-horseradisch sour creme, sweet & sour vegetables and deep-fried capers on airy sourdough bread
13,5
KROKANTE PORTOBELLO BURGER
Met cheddar, Little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet
Crispy portobello burger with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries
18,5
LICHT GEROOKTE WILDZWIJN BURGER
Met cheddar, Little gem, kimchi mayonaise, augurk, tomaat en dikke friet
Lightly smoked wild boar burger with cheddar, little gem, gherkin, tomato, kimchi mayonnaise and thick fries
19,5
KIDS
PIZZA
Met tomaat, mozzarella en basilicum
With tomato, mozzarella and basil
10,5
GEROOSTERD SESAMBROODJE
Met gekookt ei, mayonaise en sla
Roasted sesamebread with egg, mayonnaise and salad
7,5
TWEE BOLLETJES SORBETIJS MET SLAGROOM
Crumble & gemarineerde aardbeien
Two scoops of sorbet ice cream with whipped cream, crumble and marinated strawberries
7