DINER / DINNER 17:30 – 22:00
SPECIAL
3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.) |
39 | |
VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING) Soup of the week (ask your waiter) |
9,5 | |
GEGRILDE RADICCHIO Met vegan cashewkaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico Grilled radicchio with vegan cashew cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamico |
14,5 | |
KNOLSELDERIJ Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress |
13,5 | |
KOREAANSE FALAFEL Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers Korean falafel of mung beans and kimchi with two colors of tahini and an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress |
14,5 | |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW (+ supl. €1) Met vadouvan mayonaise, komkommer, salty fingers en huisgemaakte piccalilly Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, salty fingers and homemade piccalilly |
15,5 | |
GEPOCHEERD EI Met gebakken bundelzwammen, schuim van morilles, aardappelchips, spinazie en gegrild flatbread Poached egg with fried brown shimeji, morels foam, potato chips, spinach and grilled flatbread |
14 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
KOKOS BIETEN CURRY Met aardpeer, pastinaak, spinazie en koriander, aardappelrösti en zoetzure roze biet Coconut beetroot curry with Jerusalem artichoke, parsnip, spinach and coriander, potato rösti and sweet-sour pink beetroot |
21,5 | |
GROENTE TAJINE Met pompoen, wortel, knolselderij, gedroogde abrikoos en dadels, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rode koolsalade Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac, dried apricot and dates with pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad |
21,5 | |
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3) Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van langoustines met bieslook Skin-fried redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, deep fried leek and a creamy sauce of langoustines with chives |
24,5 | |
WILDZWIJNSTOOF (+ suppl. €2) Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool en dikke frieten Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage and thick fries |
23,5 | |
CITROEN-RICOTTA RAVIOLI Met palmkool, geroosterde pompoen, gefrituurde salie, Pecorino kaas, postelein, hazelnoten en beurre noisette Lemon-ricotta ravioli with palm cabbage, roasted pumpkin, fried sage, Pecorino cheese, purslane, hazelnuts and beurre noisette |
21,5 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |