DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU     (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

39
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING)
Soup of the week (ask your waiter)
9,5
GEGRILDE RADICCHIO
Met vegan cashewkaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico
Grilled radicchio with vegan cashew cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and aceto balsamico
14,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
13,5
KOREAANSE FALAFEL
Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers
Korean falafel of mung beans and kimchi with two colors of tahini and an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress
14,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW (+ supl. €1)
Met vadouvan mayonaise, komkommer, salty fingers en huisgemaakte piccalilly
Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, salty fingers and homemade piccalilly
15,5
GEPOCHEERD EI
Met gebakken bundelzwammen, schuim van morilles, aardappelchips, spinazie en gegrild flatbread
Poached egg with fried brown shimeji, morels foam, potato chips, spinach and grilled flatbread
14
HOOFDGERECHTEN / MAINS
KOKOS BIETEN CURRY
Met aardpeer, pastinaak, spinazie en koriander, aardappelrösti en zoetzure roze biet
Coconut beetroot curry with Jerusalem artichoke, parsnip, spinach and coriander, potato rösti and sweet-sour pink beetroot
21,5
GROENTE TAJINE
Met pompoen, wortel, knolselderij, gedroogde abrikoos en dadels, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rode koolsalade
Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac, dried apricot and dates with pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad
21,5
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3)
Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van langoustines met bieslook
Skin-fried redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, deep fried leek and a creamy sauce of langoustines with chives
24,5
WILDZWIJNSTOOF (+ suppl. €2)
Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool en dikke frieten
Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage and thick fries
23,5
CITROEN-RICOTTA RAVIOLI
Met palmkool, geroosterde pompoen, gefrituurde salie, Pecorino kaas, postelein, hazelnoten en beurre noisette
Lemon-ricotta ravioli with palm cabbage, roasted pumpkin, fried sage, Pecorino cheese, purslane, hazelnuts and beurre noisette
21,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!