DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU     (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

39
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
9,5
AJO BLANCO
Met geroosterde druiven, gemarineerde artisjok, groene tomaat, zoetzure meiknol, salty fingers en geroosterde amandel
Ajo Blanco with roasted grapes, marinated artichoke, green tomato, sweet & sour turnip, salty fingers and roasted almonds
13,5
SALADE VAN DIVERSE TOMATEN
Met watermeloen, radijs, doperwt-scheuten, desemcroutons, munt, basilicum en een citroendressing (met geitenfeta + €2,5)
Mixed tomato salad with watermelon, radish, pea shoots, sourdough croutons, mint, basil and a lemon dressing (with goat feta + €2,5)
13
GRONINGSE BUFFELMOZZARELLA
Met gegrilde courgette, pesto van basilicum, gedroogde tomaat, zwarte olijf, geroosterde ui, hazelnoot en aceto balsamico-stroop
Buffalo mozzarella from Groningen with grilled zucchini, pesto of basil, sundried tomato, black olives, roasted onion, hazelnut and
aceto balsamic syrup
14,5
SALADE MET KROKANTE KONINGSBOLEET
Gepocheerd ei, vadouvan-mayonaise, geraspte Pecorino kaas met een dressing van donkere aceto balsamico
Salad with crispy king bolete, poached egg, vadouvan mayonnaise, grated Pecorino cheese and an aceto balsamic dressing
15,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW  (+ suppl. €1)
Met zeekraal, komkommer, rode uienmayonaise en huisgemaakte piccalilly
Salad with fried cod, samphire, cucumber, red onion mayonnaise and homemade piccalilly
15,5
HOOFDGERECHTEN / MAINS
GERECHT VAN DE WEEK (zie krijtbord)
Dish of the week (check our chalkboard)
21,5
INDIASE CURRY
Met kikkererwten, pompoen, bospeen, koolrabi en koriander, komkommer raita, mangochutney en gefrituurde papadum
Indian curry with chickpeas, pumpkin, carrot, turnip cabbage and coriander, cucumber raita, mango chutney and fried papadam
21,5
GEKONFIJTE GEGRILDE AARDAPPEL
Met prei van de BBQ, lauwwarme Yerba kaas, salade van mosterdblad, cashewnoten en saus van geroosterde paprika
Candied grilled potatoe with leek from the BBQ, lukewarm Yerba cheese, mustard leaf salad, herb oil and a roasted paprika sauce
21,5
GEVULDE COURGETTEBLOEM
Met ricotta, munt en limoen, twee kleuren quinoa, bieten, amandel, granaatappel, zwarte olijf en salsa verde
Ricotta-filled zucchini flower with mint and lime, two kinds of quinoa, beets, almond, dried black olive and salsa verde
22,5
MERQUEZ VAN WILD ZWIJN (+ suppl. €2)
Van de BBQ met piperadesaus, haricot verts, linzen, witte bonen, geroosterde spitskool, raapstelen en kruiden-citroenolie
Wild boar merquez from the BBQ with piperade, haricot verts, lentils, white beans, roasted pointed cabbage and herb-lemon oil
23,5
OP DE HUID GEBAKKEN DORADEFILET (+ suppl. €2,5)
Met gepofte trostomaat, geroosterde broccoli en bospeen, hollandaisesaus, bieslook en dikke frieten
Baked sea bream fillet with roasted tomato, broccoli and carrot, hollandaise sauce, chives and thick fries
24,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!