DINER / DINNER 17:30 – 22:00
SPECIAL
3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.) |
39 | |
VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
9,5 | |
AJO BLANCO Met geroosterde druiven, gemarineerde artisjok, groene tomaat, zoetzure meiknol, salty fingers en geroosterde amandel Ajo Blanco with roasted grapes, marinated artichoke, green tomato, sweet & sour turnip, salty fingers and roasted almonds |
13,5 | |
SALADE VAN DIVERSE TOMATEN Met watermeloen, radijs, doperwt-scheuten, desemcroutons, munt, basilicum en een citroendressing (met geitenfeta + €2,5) Mixed tomato salad with watermelon, radish, pea shoots, sourdough croutons, mint, basil and a lemon dressing (with goat feta + €2,5) |
13 | |
GRONINGSE BUFFELMOZZARELLA Met gegrilde courgette, pesto van basilicum, gedroogde tomaat, zwarte olijf, geroosterde ui, hazelnoot en aceto balsamico-stroop Buffalo mozzarella from Groningen with grilled zucchini, pesto of basil, sundried tomato, black olives, roasted onion, hazelnut and aceto balsamic syrup |
14,5 | |
SALADE MET KROKANTE KONINGSBOLEET Gepocheerd ei, vadouvan-mayonaise, geraspte Pecorino kaas met een dressing van donkere aceto balsamico Salad with crispy king bolete, poached egg, vadouvan mayonnaise, grated Pecorino cheese and an aceto balsamic dressing |
15,5 | |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW (+ suppl. €1) Met zeekraal, komkommer, rode uienmayonaise en huisgemaakte piccalilly Salad with fried cod, samphire, cucumber, red onion mayonnaise and homemade piccalilly |
15,5 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
GERECHT VAN DE WEEK (zie krijtbord) Dish of the week (check our chalkboard) |
21,5 | |
INDIASE CURRY Met kikkererwten, pompoen, bospeen, koolrabi en koriander, komkommer raita, mangochutney en gefrituurde papadum Indian curry with chickpeas, pumpkin, carrot, turnip cabbage and coriander, cucumber raita, mango chutney and fried papadam |
21,5 | |
GEKONFIJTE GEGRILDE AARDAPPEL Met prei van de BBQ, lauwwarme Yerba kaas, salade van mosterdblad, cashewnoten en saus van geroosterde paprika Candied grilled potatoe with leek from the BBQ, lukewarm Yerba cheese, mustard leaf salad, herb oil and a roasted paprika sauce |
21,5 | |
GEVULDE COURGETTEBLOEM Met ricotta, munt en limoen, twee kleuren quinoa, bieten, amandel, granaatappel, zwarte olijf en salsa verde Ricotta-filled zucchini flower with mint and lime, two kinds of quinoa, beets, almond, dried black olive and salsa verde |
22,5 | |
MERQUEZ VAN WILD ZWIJN (+ suppl. €2) Van de BBQ met piperadesaus, haricot verts, linzen, witte bonen, geroosterde spitskool, raapstelen en kruiden-citroenolie Wild boar merquez from the BBQ with piperade, haricot verts, lentils, white beans, roasted pointed cabbage and herb-lemon oil |
23,5 | |
OP DE HUID GEBAKKEN DORADEFILET (+ suppl. €2,5) Met gepofte trostomaat, geroosterde broccoli en bospeen, hollandaisesaus, bieslook en dikke frieten Baked sea bream fillet with roasted tomato, broccoli and carrot, hollandaise sauce, chives and thick fries |
24,5 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |