DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU     (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

39
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
9,5
SALADE MET KROKANTE KONINGSBOLEET
Gepocheerd ei, vadouvan-mayonaise en geraspte pecorino kaas
Salad with crispy king bolete, poached egg, vadouvan mayonnaise and grated pecorino cheese
14,5
GEROOSTERDE POMPOEN & BLOEMKOOL
Gemarineerd in tandooripasta met gele spliterwten, creme van wortel en komijn, mangosalsa, koriander, munt en geroosterde pappadum
Roasted pumpkin and cauliflower marinated in a tandoori paste, with yellow split peas, a carrot-cumin cream, mango salsa, cilantro, mint and roasted pappadum
14,5
GEGRILDE GROENE ASPERGE & ARTISJOK
Met creme van artisjok, geroosterde hazelnoot, daslook-citroenolie en waterkers
Grilled green asparagus and artichoke with an artichoke cream, wild garlic-lemon oil, roasted hazelnuts and watercress
14,5
GEGRILDE GROENTEN MET BURRATA
Tapenade, diverse tomaten, basilicum, kruidenolie en broodcroutons
Grilled vegetables with burrata, tapenade, tomatoes, basil, herb oil and bread croutons
14,5
CARPACCIO VAN ZEEBAARS (+suppl. €1)
Met pesto van basilicum, appelkapper, zwarte olijf, gedroogde tomaat, kasha en salade van venkel met citroendressing
Sea bass carpaccio with a basil pesto, apple caper, black olive, dried tomato, kasha and a fennel salad with lemon dressing
15,5
HOOFDGERECHTEN / MAINS
GEKONFIJTE AARDAPPEL
Met prei van de BBQ, lauwwarme Yerba kaas, salade van mosterdblad, kruidenolie en saus van geroosterde paprika en knoflook
Candied potatoe with leek from the BBQ, lukewarm Yerba cheese, mustard leaf salad, herb oil and a roasted paprika-garlic sauce
20,5
INDIASE CURRY
Van voorjaarsgroenten met basmati rijst, spitskoolsalade, tomatenchutney, koriander en gefrituurde pappadum
Indian curry with spring vegetables and basmati rice, pointed cabbage salad, tomato chutney, cilantro and fried pappadum
21
GEVULDE COURGETTEBLOEM
Met ricotta, munt en limoen, twee kleuren quinoa, geroosterde aubergine, rode biet, amandel, granaatappel, zwarte olijf, salsa verde en waterkers
Ricotta-filled zucchini flower with mint and lime, two kinds of quinoa, roasted eggplant, beets, almond, dried black olive, salsa verde and watercress
22,5
GEBAKKEN SCHOLFILET (+ suppl. €2,5)
Met geroosterde bospeen, groene asperges, raapstelen, gepofte trostomaat, dikke frieten en hollandaisesaus met bieslook
Baked place fillet with roasted carrot, green asparagus, turnip greens, puffed vine tomatoe, thick fries and hollandaise sauce with chives
24,5
MERQUEZ VAN WILD ZWIJN   (+ suppl. €2)
Van de grill met piperadesaus, doperwten, linzen, witte bonen, geroosterde spitskool en citroenolie
Wild boar merquez from the grill with piperade, green peas, lentils, white beans, roasted pointed cabbage and lemon oil
24
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!