DINER / DINNER 17:30 – 22:00

VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
![]() |
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING) Soup of the week (ask your waiter) |
9,5 |
![]() |
BURRATA MET GEGRILDE TOMATEN Met geroosterde pijnboompitten en citroendressing met basilicum Burrata with marinated tomatoes, roasted pine nuts, basil and lemon dressing |
14,5 |
![]() |
CREME VAN ARTISJOK MET HAZELNOOT Met prei van de barbecue, waterkers, geroosterde groene asperge en daslookolie Artichoke creme with hazelnuts, leek from the barbecue, watercress, roasted green asparagus and wild garlic oil |
15,5 |
![]() |
TERRINE VAN KONINGSBOLEET Met salade, tomatenjam, cornichons, pecannoten, paddenstoelendressing en gefrituurde oesterzwam King bolete terrine with salad, tomato jam, cornichons, pecan nuts, mushroom dressing and deep fried oyster mushrooms |
16,5 |
DUN GESNEDEN KALFSSCHOUDER Met makreelmayonaise, venkelsalade, gefrituurde kappertjes en acetobalsamico-olijfolie dressing Thinly sliced veal with mackerel mayonnaise, fennel salad, deep fried capers and an aceto basamico-olive oil dressing |
16,5 | |
KROKETTEN VAN AARDAPPEL EN KABELJAUW (3 pcs) Met komkommer en saffraanmayonaise Potato and cod croquettes with cucumber and saffron mayonnaise |
14,5 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
GERECHT VAN DE WEEK (zie krijtbord) Dish of the week (check our chalkboard) |
||
![]() |
GEKONFIJTE GEGRILDE AARDAPPEL Met cashewnoten kaas, geroosterde spitskool, mosterdblad, cashewnoten en paprikasaus Candied grilled potato with cashew nut cheese, roasted pointed cabbage, cashew nuts and mustard greens |
23,5 |
![]() |
GEROOSTERDE GROENE ASPERGES Met gepocheerd ei, spinazie, gefrituurde wortel, gegrilde koningsboleet, rösti van aardappel & prei en bearnaisesaus Roasted green asparagus with a poached egg, spinach, roasted carrots, grilled king bolete, rösti of potato and leek with a bearnaise sauce |
24,5 |
GEGRILDE BAVETTE Met chimichurri, Amerikaanse koolsalade, raapstelen, dikke friet en jus met gepofte knoflook & zilverui Grilled flank steak with chimichurri, American coleslaw, turnip greens, thick fries and gravy with roasted garlic & cocktail onions |
27,5 | |
OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARSFILET Met witte bonencreme, appelciderazijn, venkelsalade, zeekraal en een lauwwarme tomaat-olijfdressing Pan-fried sea bass fillet with a white bean cream, apple cider vinegar, fennel salad, glasswort and a luke warm tomato-olive dressing |
24,5 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |