DINER / DINNER 17:30 – 22:00

VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (VRAAG BEDIENING)
Soup of the week (ask your waiter)
9,5
BURRATA MET GEGRILDE TOMATEN
Met geroosterde pijnboompitten en citroendressing met basilicum
Burrata with marinated tomatoes, roasted pine nuts, basil and lemon dressing
14,5
CREME VAN ARTISJOK MET HAZELNOOT
Met prei van de barbecue, waterkers, geroosterde groene asperge en daslookolie
Artichoke creme with hazelnuts, leek from the barbecue, watercress, roasted green asparagus and wild garlic oil
15,5
TERRINE VAN KONINGSBOLEET
Met salade, tomatenjam, cornichons, pecannoten, paddenstoelendressing en gefrituurde oesterzwam
King bolete terrine with salad, tomato jam, cornichons, pecan nuts, mushroom dressing and deep fried oyster mushrooms
16,5
DUN GESNEDEN KALFSSCHOUDER
Met makreelmayonaise, venkelsalade, gefrituurde kappertjes en acetobalsamico-olijfolie dressing
Thinly sliced veal with mackerel mayonnaise, fennel salad, deep fried capers and an aceto basamico-olive oil dressing
16,5
KROKETTEN VAN AARDAPPEL EN KABELJAUW (3 pcs)
Met komkommer en saffraanmayonaise
Potato and cod croquettes with cucumber and saffron mayonnaise
14,5
HOOFDGERECHTEN / MAINS
GERECHT VAN DE WEEK (zie krijtbord)
Dish of the week (check our chalkboard)
GEKONFIJTE GEGRILDE AARDAPPEL
Met cashewnoten kaas, geroosterde spitskool, mosterdblad, cashewnoten en paprikasaus
Candied grilled potato with cashew nut cheese, roasted pointed cabbage, cashew nuts and mustard greens
23,5
GEROOSTERDE GROENE ASPERGES
Met gepocheerd ei, spinazie, gefrituurde wortel, gegrilde koningsboleet, rösti van aardappel & prei en bearnaisesaus
Roasted green asparagus with a poached egg, spinach, roasted carrots, grilled king bolete, rösti of potato and leek with a bearnaise sauce
24,5
GEGRILDE BAVETTE
Met chimichurri, Amerikaanse koolsalade, raapstelen, dikke friet en jus met gepofte knoflook & zilverui
Grilled flank steak with chimichurri, American coleslaw, turnip greens, thick fries and gravy with roasted garlic & cocktail onions
27,5
OP DE HUID GEBAKKEN ZEEBAARSFILET
Met witte bonencreme, appelciderazijn, venkelsalade, zeekraal en een lauwwarme tomaat-olijfdressing
Pan-fried sea bass fillet with a white bean cream, apple cider vinegar, fennel salad, glasswort and a luke warm tomato-olive dressing
24,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!