DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL
3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.) |
39 | |
VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
![]() |
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
9,5 |
![]() |
SALADE MET KROKANTE KONINGSBOLEET Gepocheerd ei, vadouvan-mayonaise en geraspte pecorino kaas Salad with crispy king bolete, poached egg, vadouvan mayonnaise and grated pecorino cheese |
14,5 |
![]() |
GEROOSTERDE POMPOEN & BLOEMKOOL Gemarineerd in tandooripasta met gele spliterwten, creme van wortel en komijn, mangosalsa, koriander, munt en geroosterde pappadum Roasted pumpkin and cauliflower marinated in a tandoori paste, with yellow split peas, a carrot-cumin cream, mango salsa, cilantro, mint and roasted pappadum |
14,5 |
![]() |
GEGRILDE GROENE ASPERGE & ARTISJOK Met creme van artisjok, geroosterde hazelnoot, daslook-citroenolie en waterkers Grilled green asparagus and artichoke with an artichoke cream, wild garlic-lemon oil, roasted hazelnuts and watercress |
14,5 |
![]() |
GEGRILDE GROENTEN MET BURRATA Tapenade, diverse tomaten, basilicum, kruidenolie en broodcroutons Grilled vegetables with burrata, tapenade, tomatoes, basil, herb oil and bread croutons |
14,5 |
CARPACCIO VAN ZEEBAARS (+suppl. €1) Met pesto van basilicum, appelkapper, zwarte olijf, gedroogde tomaat, kasha en salade van venkel met citroendressing Sea bass carpaccio with a basil pesto, apple caper, black olive, dried tomato, kasha and a fennel salad with lemon dressing |
15,5 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
![]() |
GEKONFIJTE AARDAPPEL Met prei van de BBQ, lauwwarme Yerba kaas, salade van mosterdblad, kruidenolie en saus van geroosterde paprika en knoflook Candied potatoe with leek from the BBQ, lukewarm Yerba cheese, mustard leaf salad, herb oil and a roasted paprika-garlic sauce |
20,5 |
![]() |
INDIASE CURRY Van voorjaarsgroenten met basmati rijst, spitskoolsalade, tomatenchutney, koriander en gefrituurde pappadum Indian curry with spring vegetables and basmati rice, pointed cabbage salad, tomato chutney, cilantro and fried pappadum |
21 |
![]() |
GEVULDE COURGETTEBLOEM Met ricotta, munt en limoen, twee kleuren quinoa, geroosterde aubergine, rode biet, amandel, granaatappel, zwarte olijf, salsa verde en waterkers Ricotta-filled zucchini flower with mint and lime, two kinds of quinoa, roasted eggplant, beets, almond, dried black olive, salsa verde and watercress |
22,5 |
GEBAKKEN SCHOLFILET (+ suppl. €2,5) Met geroosterde bospeen, groene asperges, raapstelen, gepofte trostomaat, dikke frieten en hollandaisesaus met bieslook Baked place fillet with roasted carrot, green asparagus, turnip greens, puffed vine tomatoe, thick fries and hollandaise sauce with chives |
24,5 | |
MERQUEZ VAN WILD ZWIJN (+ suppl. €2) Van de grill met piperadesaus, doperwten, linzen, witte bonen, geroosterde spitskool en citroenolie Wild boar merquez from the grill with piperade, green peas, lentils, white beans, roasted pointed cabbage and lemon oil |
24 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |