Home » Restaurant » Menukaarten » Desserts & Borrel

DESSERTS & BORREL

DESSERTS
MANGO PASSIEVRUCHT BAVAROIS
Met frangipane & een kokosmakroon
Mango – passion fruit bavarois with frangipane & a coconut macaroon
7,5
BROWNIE MET WALNOOT (glutenvrij)
Brownie with walnuts (gluten free)
6
RABARBERCOMPOTE
Met crumble van polenta & yoghurt ijs
Garden rhubarb with polenta crumble & yoghurt ice cream
8,5
KOFFIE CHEESECAKE
Met caramel en een bodem van boterkoek
Coffee cheesecake with caramel & a pie crust of butter cake
7,5
GEMARINEERD ROOD FRUIT
Met hangop van kokosyoghurt, tuille & frambozensorbet
Marinated red fruit with coconut yoghurt curd, tuille & raspberry sorbet
8,5
VERS FRUIT UIT HET SEIZOEN
Fresh seasonal fruit
7
N’ICE, BIOLOGISCH FRUITIJSJE
Framboos/Hibiscus of Appel/ Citroen
N’ICE, organic fruit ice lolly. Raspberry/Hibiscus or Apple/ Lemon
3,5
KIDS: BOLLETJE VANILLE IJS
Met slagroom en warme chocoladesaus
Vanilla ice-cream scoop with whipped cream & hot chocolate sauce
5,5
SNACKS & BITES
GEFRITUURDE PADRONPEPERS  MET OLIJFOLIE EN ZEEZOUT
Fried padron peppers with olive oil & sea salt
8.5
SAMOSA’S MET ZOETE CHILISAUS 
Samosas with sweet chili sauce
8.5
DESEMBROOD MET AIOLI EN GEROOKTE PAPRIKA 
Sourdough bread with aioli & smoked bell pepper
8
GEGRILD FLATBREAD MET HANGOP, GRANAATAPPEL, RODE UI, PETERSELIE EN OLIJFOLIE
Grilled flatbread with curd, za’atar, pomegranate, red onion,
parsley & olive oil
8,5
KAASPLATEAU
Met crackers, druiven en compote van kweepeer
Cheese platter with quice- compote, grapes & crackers
13,5
KROKETTEN VAN BOSPADDESTOELEN OF HERT (6 STUKS) 
Mushroom OR venison croquettes ( 6 pieces)
8,5
OLIJVEN (ACEITUNAS LOS ROMANOS)
Olives (Aceitunas Los Romanes)
6
GEMENGDE NOTEN VAN JAN GOTJÉ
Mixed nuts
5