RESTAURANT

Wil je vegetarisch eten in Amsterdam? Onze kaart is 75% vegetarisch, waarvan 25% veganistisch. De keuken van Pllek is 7 dagen per week geopend van 09:30 tot 22:00. (De bar is geopend tot 01:00 uur en vrijdag + zaterdag tot 03:00 uur)

Ontbijt: 09:30 – 12.00
Lunch: 11.30 – 15:30
Borrel: 15:30 – 22:00
Diner: 18:00 – 22:00

Bij Pllek brengt ieder seizoen een nieuwe kaart met zich mee. Check het menu: ONTBIJT, LUNCH, BORREL, DINER, DESSERTS

RESERVEREN

VEGETARISCH ETEN IN AMSTERDAM
Bij Pllek houden we van groenten. En we houden ook van dieren, van mensen en het milieu. Wij serveren een 75% vegetarisch menu, waarvan 25% veganistisch. Onze producten zijn veelal biologisch en plantaardig. Het vlees komt van dieren die in het wild hebben geleefd en de vis wordt in het wild gevangen. Onze gerechten zijn verantwoord en bewust en dat proeft geruststellend. Zoek je een restaurant in Amsterdam waar je uitgebreid vegetarisch kan eten, maar waar ook vlees en vis wordt geserveerd? Dan is Pllek the place to be. Lees hier meer over onze producten, leveranciers en duurzame Food & Beverage. 

VOOR GROEPEN VANAF 8 PERSONEN SERVEREN WIJ EEN FAMILY STYLE DINNER
Twee-gangen: 31,00 | drie-gangen: 35,00

Voor groepen vanaf 8 personen serveren wij het Family Style diner: een 2 of 3 gangen diner om met elkaar te delen. De gangen worden op schalen uitgeserveerd en bestaan uit vegetarische gerechten, aangevuld met 1 vleesgerecht. We serveren drie verschillende voorgerechten en twee verschillende hoofdgerechten o.b.v. het aantal personen uiteraard. Op deze manier kun je van alles wat proeven en maak je kennis met de verrassende vegetarische keuken. 

Wij werken met seizoensproducten en de exacte samenstelling van een gerecht kan dan ook per dag verschillen. Het seizoensmenu vind je hier, zo heb je alvast een indicatie van de gerechten. Houd er rekening mee dat het net even anders kan zijn op de avond van jullie reservering. Reserveren voor groepen kan alleen via de mail.