PLLEK LIVE STAGE | COLLIGNON

Deze zomer presenteren we Pllek Live Stage – Outdoor! Het is de perfecte cocktail van ons strand, een podium, (live) muziek en zwoele zomeravonden. Op onze verjaardag luister je naar Collignon!

Een leven lang onderweg heeft Jori Collignon muzikaal beïnvloed. Na 15 jaar kriskras reizen over de wereld met zijn voormalige bands SKIP&DIE, Nobody Beats The Drum en C-Mon & Kypski, is de Nederlandse producer nu gevestigd in zijn nieuwe thuis: een afgelegen huis aan de zee nabij Lissabon, Portugal, compleet met een gastenverblijf, tuin en muziekstudio. Het is op deze plek, waar Collignon zijn geluid heeft uitgebreid en verdiept. Hij bundelde zijn uitgebreide muziek- en reiservaringen in acht nieuwe, rijke, diverse en kleurrijke nummers die zijn solo debuut ‘Lagoinha’ onder artiestennaam COLLIGNON vormen.

Live wordt Collignon begeleid door multi-instrumentalist Gino Bombrini, met wie hij eerder internationaal furore maakte met de band SKIP&DIE en Yves Lennertz (ex Yin Yin).

Een natuurlijke mix van akoestische en elektronische instrumenten vormen een evenwicht tussen traditionele en futuristische thema’s, beïnvloed door Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Arabische muziek. Teksten en  zang worden doelbewust geschuwd. Collignon wil de muziek en stemmingen die hij creëert, in eerste instantie voor zichzelf laten spreken. “Er zijn overal zoveel stemmen, zoveel praatjes,” legt hij uit. “Wat ik nu wil is juist de verstilling en diepte opzoeken en dat kan ik het beste uitdrukken door middel van geluid en instrumenten.”

 

 

Info & Tickets

  • zo 30 apr
  • 16:00 - 17:00

Delen