PLLEK LIVE STAGE | BENJAMIN FRO

Deze zomer presenteren we Pllek Live Stage – Outdoor! Het is de perfecte cocktail van ons strand, een podium, (live) muziek en zwoele zomeravonden. De line up is steeds wisselend, dus laat je verrassen of hou onze website in de gaten voor meer informatie en aankondigingen. 

In het kader van Over het IJ Festival is er in juli een extra programmering.

Benjamin Fro is een rapper en zanger die met een unieke mix van hip-hop, soul en jazz ieder publiek zowel lichamelijk als geestelijk in beweging brengt. Tot zijn invloeden rekent hij artiesten als Gil Scott Heron, The Roots en Anderson .Paak.

In 2022 presenteerde Fro de zomer EP ‘Remember Summer’ i.s.m. Noa Lauryn, waarmee ze met hun live band op tour gingen door Nederland en Duitsland.

Fro begon zijn solocarrière in 2017 met de release van zijn debuutalbum Praten Over Leven. Hierna kwam het album Behave. Met het nummer The Park scoorde hij een hit in Polen. In de jaren daarna bracht Fro nog 5 EP’s en een handvol singles uit. Hiervoor werkte hij samen met artiesten als Akwasi, Halder en .Multibeat. Daarmee harkte hij meer dan 1 miljoen streams binnen. Met zijn vijfkoppige band verkocht hij zalen uit in o.a. Paradiso en de Melkweg en wist hij menig festival plat te spelen.

 

 

Info & Tickets

  • za 15 jul
  • 21:30 - 22:30

Delen