Your Last chance!
Get your Tickets Now

HAAL NU JE TICKETS VOOR OUD & NIEUW BIJ PLLEK

Oudejaarsavond bij Pllek!

Vier het einde van het jaar bij Pllek met een uniek feest dat elk jaar weer de toon zet. Geniet van een avond waar alles voor je geregeld is, inclusief opvallende performances en een prachtig uitzicht over Amsterdam. Of je nu kiest voor het volledige pakket of alleen een feestticket, een memorabele nacht met vrienden is gegarandeerd.

Party tickets

Of kom naar ons Oud & Nieuw feest (excl. diner) bij Pllek voor slechts 49 euro per persoon. Dit is jouw entreebewijs voor een avond vol onvergetelijke momenten, sensationele muziek en het beste gezelschap dat Amsterdam te bieden heeft.

Het feest begint om 22:00 uur en gaat door tot “in de vroege uurtjes.” Normaal gesproken duurt dit tot 04:00 uur, maar we blijven net zo lang doorgaan als jullie gezelligheid blijven brengen.

Diner tickets (inc party)

Geniet van een onvergetelijke avond uit met ons 3-gangen diner en nieuwjaarsfeest. Alles inbegrepen voor 99 euro per persoon, behalve je drankjes!

Pak je plek! Reserveer meteen met de button hieronder.

Dress GOLD or LESS to impress

Dress code: GOUD! Wees jezelf, maar voel je vrij om je informeel fabulous te kleden of wat extra glitter toe te voegen. Glitters worden altijd gewaardeerd!

En hier is een belangrijke tip: tussen 23:30 en 00:15 uur is de toegang gesloten (zelfs onze portier verdient wat champagne en een videochat met moeders). Dus zorg ervoor dat je op tijd arriveert!

TIMETABLE PARTY

Area 1: Ballroom

18:00 – 23:00 Marcelo Umana

23:00 – 00:00 Tripkip

00:00 – 04:00 Koma Soundsytem & Zender

Diverse live optredens voor deze avond zijn Kill Them With Your Colour, Mr. Extravaganza, Ninjin Agency, Juul de Metz, Nina Stoter e.a.

Area 2: Romney

18:30-21:30 Brian S.

21:30-23:00 Thomas Robson

23:00 – 00:00 Cavolo Nero

00:00 – 02:30 Space & Time

02:30 – 04:00 Eindbaas

Area 3: Secret stage

Mr. Extravaganza

LATE BIRD TICKETS

Je kunt op ons rekenen

Ook als we uitverkocht zijn, verkopen we vanaf 00:15 uur kaarten aan de deur kopen. Bereid je voor op een onvergetelijke nacht vol plezier, muziek en geweldige herinneringen. Laten we samen het nieuwe jaar in stijl verwelkomen!

Meer Pllek?

Ontvang iedere maand een nieuwsbrief met onze leukste updates!