NIGHTCLUBBING | SYLEX & KAHMEYA

  • vr 15 jul
  • 23:00 - 03:00

Iedere vrijdag- en zaterdagavond vind je bij ons jouw nieuwste en lekkerste danspllek! Om 23:00 uur, schuiven we de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes!

Deze week staan Sylex en Kahmeya samen achter onze decks!

Sylex ontdekte in Frankrijk wat het betekent om DJ te zijn en ontleent zijn naam aan het Franse woord voor vuursteen. Sylex brengt mensen in beweging met zijn Groovy House, Disco, Afro & Funky sets! Zijn roots liggen bij de Afro Caribische muziek en in Amsterdam, het Verenigd Koninkrijk en Berlijn deed hij inspiratie op voor zijn huidige stijl. Met zijn muziek vertelt Sylex een verhaal en zorgt hij er voor dat het feest nooit eindigt.

Kahmeya is van origine zangeres en heeft inmiddels haar ware thuis gevonden in de electronic music scene. Haar dj sets zijn een mix van eigen producties, live vocals, in cominatie met de juiste organic (tech)house tracks. Het doel is om een energie te creëren waarin we kunnen verbinden, delen en vrijheid ervaren, zodat we als tribe het ‘nu’ kunnen voelen en samen in extase kunnen belanden.

Entrée is gratis!