PLLEK 10 JAAR | NIGHTCLUBBING B-DAY SPECIAL

Deze b-day special van Nightclubbing wordt een extra groot feest, ter ere van ons 10-jarig bestaan! Om 23:00 uur, schuiven we de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Deze editie van Nightclubbing hebben we maar liefst twee zalen!

MAIN | 23:00 – 03:00
Lady Joker bestaat o.a. uit Laura Sestri, Liv Sublime en India Zahra en is een live elektronische band met interdisciplinaire visuele spektakels. Verwacht alles op de scheidingslijn van elektronische muziek, zang, poëzie, theater, dans en video.

Studio Nepco noemt zichzelf ook wel ‘de fabriek van de twijfel’ en probeert met een combinatie van uitzinnige kostuums, surreële objecten, ballet, woorden en muziek te zoeken naar wonderen en magische momenten. De twijfel ziet Studio Nepco als de bron van hun creativiteit, omdat je dingen wel een beetje kan sturen maar de gevolgen van ons handelen altijd onvoorspelbaar zullen blijven.

ZAAL | 00:00 – 03:00
Gebaseerd op improvisatie combineert Instant Fame synths en drumcomputers met traditionele live-instrumenten om onze unieke smaak te creëren.

 

Info & Tickets

  • vr 29 apr
  • 23:00 - 03:00

Delen