NIGHTCLUBBING | RENÉ ENGEL

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes!

Een van de Nederlandse DJ’s en resident bij 3Gram, opkomend uit de underground scene, is Rene Engel. Hij begon in de jaren negentig als DJ en is beïnvloed door zijn liefde voor een breed scala aan stijlen. Gedreven door zijn passie om op te treden en kwaliteitsvolle tracks te leveren die volgens hem aansluiten bij de behoeften van het publiek en de locatie op dat moment, houdt hij altijd in gedachten wat de DJ na hem draait. Hij heeft een grote voorliefde voor b2b-sets met gelijkgestemde mensen en kan diepe warm-up sets spelen of op de line-up staan voor een afsluitende set – hij houdt van alles en hoe langer, hoe beter!

Het gevoel voor de underground komt tot uiting in de mixen die hij uitbrengt en het is dit bijzondere element dat hem het meest definieert als DJ: het vermogen om diep en intensief te graven naar dat ene nummer dat onder je huid kruipt en de ziel raakt of je gewoon heerlijk laat dansen 🙂

Hij blijft zijn naam plaatsen op de line-ups van enkele van de beste clubs en evenementen in Nederland en daarbuiten. Hij heeft opgetreden in Paradiso, Paradigm, Sisyphos Berlin, Doka, Club Poema en op festivals zoals 18hrs Festival, Amsterdam Open Air, Shoeless Festival, Sonar Barcelona en nog veel meer.

Entree is gratis!

 

Info & Tickets

  • za 28 okt
  • 23:00 - 03:00

Delen