NIGHTCLUBBING | PEP & CAIM

  • vr 24 jun
  • 23:00 - 03:00

Iedere vrijdag- en zaterdagavond vind je bij ons jouw nieuwste en lekkerste danspllek! Om 23:00 uur, schuiven we de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes!

PEP
Amsterdamse DJ en organisator PEP (Pepijn van Waning) is een rasechte vinyl purist, Hij is bekend van Berlin Underground all-nighters en medeoprichter van Redevice en het Cruqiusgilde. Verrassende sets met kwaliteitsplaten van over heel de wereld zijn gegarandeerd!

CAIM

DJ en producer Caim verrast elke keer weer met zeldzame vondsten uit de jaren ’90 en ’00, van techno tot trance en van breakbeat tot house. Met Amsterdam als uitvalsbasis en residencies bij Mood, the Tribe en Breakfast Club staat Mark Peeters bekend om zijn diepe en lange (after-hours) sets. Ook runt Caim zijn eigen label Lonely Planets Records. In de studio produceert hij organische techno en stripped down house, samen met vriend en co-founder Tommy Kornuijt.

 

Entree is, zoals altijd bij Nightclubbing, gratis!

 

Tickets
Tickets incl. diner

Share