NIGHTCLUBBING | JULIETTA

Iedere vrijdag- en zaterdagavond vind je bij ons jouw nieuwste en lekkerste danspllek! Om 23:00 uur, schuiven we de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes. Vanavond staat Julietta achter de draaitafels!

In de jaren ’90 begon Julietta met het opbouwen van een vinyl-collectie bestaande uit Chicago en Detroit House platen. Na haar eerste gig bij de legendarische Ultraschall in München kreeg ze gelijk een residency aangeboden en draaide ze in Parijs, Londen, Ibiza, Tokyo, Moskou en New York. Ook op festivals als de Love Parade en Sonnemondsterne stond Julietta op het podium.

Haar stijl ligt tussen House en Techno in en bestaat uit zeldzame oude en moderne tracks. Julietta was mede-oprichter van Harry Klein Records, was onderdeel van Sushitech en werd gevraagd voor een residency bij the Londen Half Baked Family. Ze tourde over de hele wereld en streek uiteindelijk weer neer in München, waar ze onderdeel is van de residency crew bij de Blitz Club. Julietta is een van de zeldzame artiesten die wereldwijd speelt zonder eigen muziek uit te hebben gebracht.

Entrée is gratis! 

Tickets

Share