NIGHTCLUBBING | BRIAN S.

Iedere vrijdag- en zaterdagavond vind je bij ons jouw nieuwste en lekkerste danspllek! Om 23:00 uur, schuiven we de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes!

Brian S. is een gerenomeerde DJ in de Amsterdamse housescene en begon met draaien in de beroemde club IT. Hij draaide eerder al in Club Air, RoXY, de Jimmy Woo en Paradiso. Ook internationaal heeft Brian S. gedraaid in steden als Cannes, Porto, New York, Barcelona en op festivals als Mysteryland, Dance Valley en de Love Parade in Berlijn.

Brian S. hostte zes jaar lang de populaire clubnacht RUSH bij de Escape en werkte samen met internationale artiesten waaronder Fedde Le Grand, Phatts & Small, Sven Väth en vele anderen.

Momenteel produceert hij zijn eerste album en verbreed hij zijn muzikale horizon door de chemie tussen het podium en de dansvloer te onderzoeken. Met zijn positieve vibes en funky grooves gaat iedereen gegarandeerd los!

Entrée is gratis! 

Info & Tickets

  • vr 22 jul
  • 23:00 - 03:00

Delen