NIGHTCLUBBING | ARON FRIEDMAN & JAMA

  • vr 08 jul
  • 23:00 - 03:00

Iedere vrijdag- en zaterdagavond vind je bij ons jouw nieuwste en lekkerste danspllek! Om 23:00 uur, schuiven we de tafels aan de kant, rollen we de dansvloer uit, gaan de discolampen aan en laten we ons nieuwste soundsystem uit het plafond zakken.

Gerenommeerde DJ’s van nationale en internationale bodem maken van iedere avond een feest. Verwacht een groovy mix tussen Afro, Soul & Funk tot Disco, House & Techno en kom tot in de late uurtjes drinken en dansen op de lekkerste tunes!

Aron Friedman
Aron Friedman draait al een tijd mee in de Nederlandse elektronische scene, zowel als artiest als journalist. Hij draaide op verschillende festivals in binnen- en buitenland en schreef voor gerenommeerde platformen als ResidentAdvisor, 3VOOR12, Mary Go Wild en DJBroadcast. Zijn unieke positie als journalist en artiest zorgt voor een verrassend en diepgaand repertoire. Huidige projecten zijn Spaceandtime en label/rave organisatie Capsule. Samen met Mathew Jonson bracht hij ‘Cabin Fever’ uit wat leidde tot grote support vanuit de house- en techno community.

JAMA
De Amsterdamse DJ JAMA draait tech & house en staat bekend om zijn warme grooves en brede selectie van elektronische muzikale gems. JAMA draait met regelmaat bij Thuishaven en leidt in de A’DAM toren The School of House, het eerste educatieplatform voor dance en elektronische muziek in Nederland.

Entree is, zoals altijd bij Nightclubbing, gratis!

 

Tickets

Share