Alle menukaarten
  VOORGERECHTEN / STARTERS  
SOEP VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the day (check the chalkboard)
8
PANZANELLA SALADE
Met diverse gemarineerde tomaten, zoete paprika, olijven, croutons, kappertjes, komkommer, basilicum, rode ui en een rode wijn vinaigrette
Panzanella: salad with marinated tomatoes, sweet bell pepper, olives, croutons, capers, cucumber, red onion, basil and a red wine vinaigrette
10,5
GEROOSTERDE GROENE ASPERGES
Met gepocheerd ei, salade, vadouvan mayonaise, zwarte olijf, gedroogde tomaat en geraspte bunker kaas
Roasted green asparagus with poached egg, salad, vadouvan mayonaise, black olives, dried toamto and “bunker” cheese
12,5
KOREAANSE FALAFEL
Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers
Korean mungbean kimchi falafel with two colors of tahini and an Asian salad with cucumber, carrot, taugé, rettich and watercress
11,5
  CEVICHE VAN KABELJAUW
Met granaatappel en avocado crème met gefrituurde blauwe mais tortilla
Codfish ceviche with pomegranate and avocado creme with deep-fried blue corn tortilla
12,5
  PASTRAMI WILDZWIJN
Met gekonfijte aardpeer, ansjovis mayonaise, zoet/zure koolrabi en aardappel chips
Wild boar pastrami with candied Jerusalem artichoke, anchovy mayonnaise, sweet/sour turnip cabbage and potato chips
13,5
     
  HOOFDGERECHTEN / MAINS  
GERECHT VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD)
Dish of the day (check the chalkboard)
18
COURGETTEBLOEM
Gevuld met Groningse buffelricotta, munt en citroen, quinoa, geroosterde rode-biet, BBQ wortel, amandelen, granaatappel en gedroogde zwarte olijf en salsa verde
Zucchini flower filled with buffalo ricotta, mint and lemon, quinoa, roasted beetroot, BBQ carrot, almonds, pomegranate and dried black olives with salsa verde
19,5
  GEGRILDE MERQUEZ VAN REE
Met geroosterde spitskool, rucola, citroenolie, piperadesaus en friet van zoete aardappel met vadouvan mayonaise
Grilled roe deer merquez with roasted cabbage, arugula, lemon oil, piperade sauce and sweet potatoe fries with vadouvan mayonaise
21,5
GROENTE TAJINE VAN ZOMERSE GROENTEN
Met abrikoos, parel couscous, salade van spitskool & rozijnen met harissa, dukkah en zhug
Summer vegetable tajine with apricot and couscous with a salad of cabbage and raisins and harissa, zhug and dukkah
19,5
  GEBAKKEN SCHOLFILET
Met geroosterde groene asperges, raapstelen, gepofte trostomaat, friet van zoete aardappel en hollandaise saus
Fried plaice fillet with roasted white asparagus, turnip greens, roasted tomato, sweet potatoe fries and Hollandaise sauce
21,5
     
  ZOET / SWEET  
TOMPOUCE MET WITTE CHOCOLADEMOUSSE
Met gelei van limoenblad, vanille hangop, saus van blauwe bessen en honing
Tompouce with white chocolate mousse, lavender jelly, vanilla curd, blueberry sauce and honey
8
CHEESECAKE
Met gemarineerd roodfruit en slagroom
Cheese cake with marinated red fruit and whipped cream
7
WORTEL WALNOOTCAKE
Met sinaasappelmascarpone en wortelcrème
Carrot-walnut cake with orange-mascarpone and carrot crème
7
“CHAMPAGNE” RABARBERCRUMBLE
Met yoghurtroomijs
‘Champagne’ rhubarb crumble with yoghurt ice cream
8
AARDBEIEN BOUILLON
Met sorbetijs en roodfruit
Strawberry bouillon with sorbet ice cream and red fruit
8
KAASPLATEAU
Met vijgenbrood, crackers en compôte van kweepeer
Cheese platter with fig bread, crackers and a quince compote
13,5
CAFE GOURMAND
3 petitfours van de chef met koffie naar keuze
Cafe gourmand: 3 small pastries from the chef with coffee by choice
8,5
VERS FRUIT UIT HET SEIZOEN
Fresh seasonal fruits
7
KIDS: AARDBEIEN SORBET
Bolletje sorbetijs met aardbeien en slagroom
Kids: scoop of sorbet ice cream with strawberries and
whipped cream
5,5
N’ICE, BIOLOGISCH FRUITIJSJE
Bosbes/ Earl Grey of Appel/ Citroen
N’ICE, organic fruit ice lolly. Forest fruit/ Earl Grey or Apple/ Lemon
3,5
Alle menukaarten
Dineren
Dineren