VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
SOEP VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD) Soup of the day (check the chalkboard) |
8 | |
PANZANELLA SALADE Met diverse gemarineerde tomaten, zoete paprika, olijven, croutons, kappertjes, komkommer, basilicum, rode ui en een rode wijn vinaigrette Panzanella: salad with marinated tomatoes, sweet bell pepper, olives, croutons, capers, cucumber, red onion, basil and a red wine vinaigrette |
10,5 | |
GEROOSTERDE GROENE ASPERGES Met gepocheerd ei, salade, vadouvan mayonaise, zwarte olijf, gedroogde tomaat en geraspte bunker kaas Roasted green asparagus with poached egg, salad, vadouvan mayonaise, black olives, dried toamto and “bunker” cheese |
12,5 | |
KOREAANSE FALAFEL Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers Korean mungbean kimchi falafel with two colors of tahini and an Asian salad with cucumber, carrot, taugé, rettich and watercress |
11,5 | |
CEVICHE VAN KABELJAUW Met granaatappel en avocado crème met gefrituurde blauwe mais tortilla Codfish ceviche with pomegranate and avocado creme with deep-fried blue corn tortilla |
12,5 | |
PASTRAMI WILDZWIJN Met gekonfijte aardpeer, ansjovis mayonaise, zoet/zure koolrabi en aardappel chips Wild boar pastrami with candied Jerusalem artichoke, anchovy mayonnaise, sweet/sour turnip cabbage and potato chips |
13,5 | |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
GERECHT VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD) Dish of the day (check the chalkboard) |
18 | |
COURGETTEBLOEM Gevuld met Groningse buffelricotta, munt en citroen, quinoa, geroosterde rode-biet, BBQ wortel, amandelen, granaatappel en gedroogde zwarte olijf en salsa verde Zucchini flower filled with buffalo ricotta, mint and lemon, quinoa, roasted beetroot, BBQ carrot, almonds, pomegranate and dried black olives with salsa verde |
19,5 |
GEGRILDE MERQUEZ VAN REE Met geroosterde spitskool, rucola, citroenolie, piperadesaus en friet van zoete aardappel met vadouvan mayonaise Grilled roe deer merquez with roasted cabbage, arugula, lemon oil, piperade sauce and sweet potatoe fries with vadouvan mayonaise |
21,5 | |
GROENTE TAJINE VAN ZOMERSE GROENTEN Met abrikoos, parel couscous, salade van spitskool & rozijnen met harissa, dukkah en zhug Summer vegetable tajine with apricot and couscous with a salad of cabbage and raisins and harissa, zhug and dukkah |
19,5 | |
GEBAKKEN SCHOLFILET Met geroosterde groene asperges, raapstelen, gepofte trostomaat, friet van zoete aardappel en hollandaise saus Fried plaice fillet with roasted white asparagus, turnip greens, roasted tomato, sweet potatoe fries and Hollandaise sauce |
21,5 | |
ZOET / SWEET | ||
TOMPOUCE MET WITTE CHOCOLADEMOUSSE Met gelei van limoenblad, vanille hangop, saus van blauwe bessen en honing Tompouce with white chocolate mousse, lavender jelly, vanilla curd, blueberry sauce and honey |
8 | |
CHEESECAKE Met gemarineerd roodfruit en slagroom Cheese cake with marinated red fruit and whipped cream |
7 | |
WORTEL WALNOOTCAKE Met sinaasappelmascarpone en wortelcrème Carrot-walnut cake with orange-mascarpone and carrot crème |
7 | |
“CHAMPAGNE” RABARBERCRUMBLE Met yoghurtroomijs ‘Champagne’ rhubarb crumble with yoghurt ice cream |
8 | |
AARDBEIEN BOUILLON Met sorbetijs en roodfruit Strawberry bouillon with sorbet ice cream and red fruit |
8 | |
KAASPLATEAU Met vijgenbrood, crackers en compôte van kweepeer Cheese platter with fig bread, crackers and a quince compote |
13,5 | |
CAFE GOURMAND 3 petitfours van de chef met koffie naar keuze Cafe gourmand: 3 small pastries from the chef with coffee by choice |
8,5 | |
VERS FRUIT UIT HET SEIZOEN Fresh seasonal fruits |
7 | |
KIDS: AARDBEIEN SORBET Bolletje sorbetijs met aardbeien en slagroom Kids: scoop of sorbet ice cream with strawberries and whipped cream |
5,5 | |
N’ICE, BIOLOGISCH FRUITIJSJE Bosbes/ Earl Grey of Appel/ Citroen N’ICE, organic fruit ice lolly. Forest fruit/ Earl Grey or Apple/ Lemon |
3,5 |