DINER / DINNER 17:30 – 22:00

SPECIAL

3- GANGEN KEUZEMENU     (+ suppl.)
3 – course dinner by choice

39
VOORGERECHTEN / STARTERS
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the week (check our chalkboard)
9,5
GEGRILDE RADICCHIO
Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en Aceto Balsamico
Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and Aceto Balsamico
13,5
KNOLSELDERIJ
Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers
Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress
13,5
KOREAANSE FALAFEL
Van mungbonen en kimchi met 2 kleuren tahin en een Oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers
Korean falafel of mung beans and kimchi with 2 colors of tahini and an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress
14,5
GEBAKKEN BUNDELZWAMMEN
Met gepocheerd ei, schuim van morilles, spinazie en gegrild flatbread
Fried brown shimeji with poached egg, morels foam, spinach and grilled flatbread
12,5
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW (+suppl. €1)
Met vadouvan mayonaise, komkommer, zeegroenten en huisgemaakte piccalilly
Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, sea vegetables and homemade piccalilly
14,5
HOOFDGERECHTEN / MAINS
KOKOS BIETEN CURRY
Met aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en gepekelde biet
Coconut beetroot curry with Jerusalem artichoke, parsnip and coriander, potato rösti and pickled beetroot
19,5
GROENTE TAJINE
Met pompoen, wortel, knolselderij en gedroogde abrikoos, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rode koolsalade
Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac and dried apricot with pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad
20,5
RAVIOLI
Met ricotta en citroen, palmkool, pompoen, salie, Parmezaanse kaas en beurre noisette
With ricotta and lemon, palm cabbage, pumpkin, sage, Parmesan cheese and beurre noisette
20
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3)
Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van garnalen met bieslook
Skin baked redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, deep fried leek and a creamy sauce of shrimps with chives
23,5
WILDZWIJNSTOOF  (+ suppl. €2)
Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool, salie en dikke frieten
Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage, sage and fries
22,5
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING!
Ask our waiter!