DINER / DINNER 17:30 – 22:00
SPECIAL
3- GANGEN KEUZEMENU (+ suppl.) |
39 | |
VOORGERECHTEN / STARTERS | ||
SOEP VAN DE WEEK (ZIE KRIJTBORD) Soup of the week (check our chalkboard) |
9,5 | |
GEGRILDE RADICCHIO Met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en Aceto Balsamico Grilled radicchio with Yerba cheese, poached pear, roasted almonds and a dressing of olive oil and Aceto Balsamico |
13,5 | |
KNOLSELDERIJ Gegaard in zoutkorst met koek van Parmezaanse kaas, hazelnoot, sjalottendressing, roodlof en waterkers Celeriac cooked in a salt crust with Parmesan cheese crisp, hazelnut, shallot dressing, red chicory and watercress |
13,5 | |
KOREAANSE FALAFEL Van mungbonen en kimchi met 2 kleuren tahin en een Oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers Korean falafel of mung beans and kimchi with 2 colors of tahini and an oriental salad with cucumber, carrot, bean sprouts, rettich and watercress |
14,5 | |
GEBAKKEN BUNDELZWAMMEN Met gepocheerd ei, schuim van morilles, spinazie en gegrild flatbread Fried brown shimeji with poached egg, morels foam, spinach and grilled flatbread |
12,5 | |
SALADE MET GEFRITUURDE KABELJAUW (+suppl. €1) Met vadouvan mayonaise, komkommer, zeegroenten en huisgemaakte piccalilly Deep fried cod salad with vadouvan mayonnaise, cucumber, sea vegetables and homemade piccalilly |
14,5 |
HOOFDGERECHTEN / MAINS | ||
KOKOS BIETEN CURRY Met aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en gepekelde biet Coconut beetroot curry with Jerusalem artichoke, parsnip and coriander, potato rösti and pickled beetroot |
19,5 | |
GROENTE TAJINE Met pompoen, wortel, knolselderij en gedroogde abrikoos, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en rode koolsalade Vegetable tajine with pumpkin, carrot, celeriac and dried apricot with pearl couscous, harissa, dukkah, zhug and red cabbage salad |
20,5 | |
RAVIOLI Met ricotta en citroen, palmkool, pompoen, salie, Parmezaanse kaas en beurre noisette With ricotta and lemon, palm cabbage, pumpkin, sage, Parmesan cheese and beurre noisette |
20 | |
OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS (+ suppl. €3) Met Hollandse garnalen, zuurkool, gekookte aardappels, gefrituurde prei en een romige saus van garnalen met bieslook Skin baked redfish with Dutch shrimps, sauerkraut, boiled potatoes, deep fried leek and a creamy sauce of shrimps with chives |
23,5 | |
WILDZWIJNSTOOF (+ suppl. €2) Met kruidkoek, zilveruitjes, groene kool, salie en dikke frieten Wild boar stew with gingerbread, Amsterdam onions, green cabbage, sage and fries |
22,5 | |
KIDS: VRAAG AAN DE BEDIENING! Ask our waiter! |