Alle menukaarten
  VOORGERECHTEN / STARTERS  
SOEP VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the day (check the chalkboard)
8
POMPOEN EN BLOEMKOOL TANDOORI
Met gele spliterwten, crème van wortel en komijn, mangochutney en geroosterde pappadum
Pumpkin and cauliflower, marinated in tandoori paste with yellow split peas, crème of carrot and cumin, mango chutney and roasted pappadum
11,5
KOREAANSE FALAFEL
Van mungbonen en kimchi met twee kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers
Korean mungbean kimchi falafel with two colors of tahini and an Asian salad with cucumber, carrot, taugé, rettich and watercress
11,5
SALADE MET BURRATA VAN BUFFELMELK
Met bloedsinaasappel, hazelnoot, croutons en citrus dressing
Salad with buffalo burrata, orange, hazelnut, croutons and citrus dressing
11,5
  CEVICHE VAN KABELJAUW
Met granaatappel en avocado crème met gefrituurde blauwe mais tortilla
Codfish ceviche with pomegranate and avocado creme with deep-fried blue corn tortilla
12,5
  PASTRAMI WILDZWIJN
Met gekonfijte aardpeer, ansjovis mayonaise, zoet/zure koolrabi en aardappel chips
Wild boar pastrami with candied Jerusalem artichoke, anchovy mayonnaise, sweet/sour turnip cabbage and potato chips
12,5
  HOOFDGERECHTEN / MAINS  
GERECHT VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD)
Dish of the day (check the chalkboard)
18
KOKOS BIETEN CURRY MET GROENTE VAN WIM BIJMA
Met koriander en zoete aardappel rösti
Coconut beetroot curry with Wim Bijma’s vegetables, coriander and sweet potato rösti
18,5
SPINAZIE SPATZLE
Met paddenstoelen, crème fraiche, lof, salie, pompoen en pastinaak chips
Spinach spatzle with mushrooms, crème fraiche, chicory, sage, pumpkin and parsnip chips
18,5
WINTERSE GROENTENTAJINE
Met dadels, abrikozen, parel couscous en een salade van rode kool met harissa, dukkah en zhug
Winter vegetable tajine with dates, apricots, pearl couscous and a red cabbage salad with harissa, dukkah and zhug
18,5
  OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS
Met zuurkool, peterselie aardappels, gefrituurde prei met romige saus van Hollandse garnalen
Skin fried red perch with sauerkraut, parsley potatoes, deep-fried leek and creamy Dutch shrimp sauce
22
  RENDANG VAN HERT
Met gratin van pastinaak, zoete aardappel en kokos, gebakken spruitjes en roedjak van cranberry en peer
Venison rendang with a parsnip gratin, sweet potato and coconut gratin, fried sprouts and cranberry / pear roedjak
21
Alle menukaarten