Alle menukaarten
DESSERTS
CRÈME BRÛLÉE MET VANILLE-IJS
Crème brûlée with vanilla ice cream
8
POMPOENCAKE MET PECANNOTEN
Met sinaasappelmascarpone en crème van pompoen
Pumpkin cake with pecans & raisins. Served with orange- mascarpone and pumpkin cream
7
CHOCOLADETAART
met kweepeer en witte chocoladeschots
Chocolate cake with quince and a white chocolate chunck
8
GEGRILDE ANANAS
Met mint, kokos sorbetijs & brandy snaps
Grilled pinapple with mint, coconut sorbet and brandy snaps
8,5
VERS FRUIT VAN HET SEIZOEN
Fresh seasonal fruit
7
 KAASPLATEAU
Met crackers, druiven en compote van kweepeer
Cheese platter with quice- compote, grapes and crackers
12,5
N’ICE, BIOLOGISCH FRUITIJSJE
Framboos/Hibiscus of Appel/ Citroen
N’ICE, organic fruit ice lolly. Raspberry/Hibiscus or Apple/ Lemon
3,5
SNACKS & BITES
GEFRITUURDE PADRONPEPERS  MET OLIJFOLIE EN ZEEZOUT
Fried padron peppers with olive oil & sea salt
7.5
SAMOSA’S MET ZOETE CHILISAUS 
Samosas with sweet chili sauce
8.5
DESEMBROOD MET AIOLI EN GEROOKTE PAPRIKA 
Sourdough bread with aioli & smoked bell pepper
8
GEGRILD FLATBREAD MET HANGOP, GRANAATAPPEL, RODE UI, PETERSELIE EN OLIJFOLIE
Grilled flatbread with curd, za’atar, pomegranate, red onion,
parsley & olive oil
8
KAASPLATEAU
Met crackers, druiven en compote van kweepeer
Cheese platter with quice- compote, grapes & crackers
12,5
KROKETTEN VAN BOSPADDESTOELEN OF HERT (6 STUKS) 
Mushroom OR venison croquettes ( 6 pieces)
8,5
OLIJVEN (ACEITUNAS LOS ROMANOS)
Olives (Aceitunas Los Romanes)
6
GEMENGDE NOTEN VAN JAN GOTJÉ
Mixed nuts
5