Alle menukaarten
  SNACKS & TAPAS  
SOEP VAN DE DAG
Soup of the day
8
  LICHT GEROOKTE WILDZWIJN BURGER
Met cheddarkaas, abrikozen chutney, gele peper, geroosterde rode ui, augurk en little gem op een brioche broodje
Smoked wild boar burger with cheddar cheese, apricot chutney, yellow pepper, roasted red onion, pickle and little gem on a sesame brioche bun
13,5
GEROOSTERDE PORTOBELLO BURGER
Met cheddarkaas, tomaat, gele peper, geroosterde rode ui, augurk en little gem op een brioche broodje
Roasted portobello “burger” with cheddar cheese, tomato, yellow pepper, roasted red onion, pickle and little gem on a sesame brioche bun
11,5
ZOETE AARDAPPEL FRIET
Met vadouvan mayonaise
Sweet potatoe fries with vadouvan mayonaise
5,5
LUCHTIG DESEMBROOD MET AïOLI
Light sourdough bread with aïoli
7,5
GEGRILD FLATBREAD & HANGOP
Met za’atar, granaatappel, rode ui, peterselie en olijfolie
Grilled flatbread & curd with za’atar, pomegranate, red onion, parsley and olive oil
7,5
GEFRITUURDE PADRONPEPERS
Met olijfolie en zeezout
Deep-fried padron peppers with olive oil and sea salt
7,5
KROKETTEN VAN BOSPADDENSTOELEN (6 STUKS)
Met mosterd
Mushroom croquettes with mustard (6 pieces)
8,5
  KROKETTEN VAN REE (6 STUKS)
Met mosterd
Roe deer croquettes with mustard (6 pieces)
8,5
SAMOSA’S
Met zoete chilisaus (10 stuks)
Samosa’s with sweet chili sauce (10 pieces)
8,5
ACEITUNAS LOS ROMANES (OLIJVEN)
Aceitunas Los Romanes (olives)
6,5
GEMENGDE NOTEN VAN JAN GOTJÉ
Mixed nuts from Jan Gotjé
5
     
     
  ZOET / SWEET  
TOMPOUCE MET WITTE CHOCOLADEMOUSSE
Met gelei van limoenblad, vanille hangop, saus van blauwe bessen en honing
Tompouce with white chocolate mousse, lavender jelly, vanilla curd, blueberry sauce and honey
8
CHEESECAKE
Met gemarineerd roodfruit en slagroom
Cheese cake with marinated red fruit and whipped cream
7
WORTEL WALNOOTCAKE
Met sinaasappelmascarpone en wortelcrème
Carrot-walnut cake with orange-mascarpone and carrot crème
7
“CHAMPAGNE” RABARBERCRUMBLE
Met yoghurtroomijs
‘Champagne’ rhubarb crumble with yoghurt ice cream
8
AARDBEIEN BOUILLON
Met sorbetijs en roodfruit
Strawberry bouillon with sorbet ice cream and red fruit
8
KAASPLATEAU
Met vijgenbrood, crackers en compôte van kweepeer
Cheese platter with fig bread, crackers and a quince compote
13,5
CAFE GOURMAND
3 petitfours van de chef met koffie naar keuze
Cafe gourmand: 3 small pastries from the chef with coffee by choice
8,5
VERS FRUIT UIT HET SEIZOEN
Fresh seasonal fruits
7
KIDS: AARDBEIEN SORBET
Bolletje sorbetijs met aardbeien en slagroom
Kids: scoop of sorbet ice cream with strawberries and
whipped cream
5,5
N’ICE, BIOLOGISCH FRUITIJSJE
Bosbes/ Earl Grey of Appel/ Citroen
N’ICE, organic fruit ice lolly. Forest fruit/ Earl Grey or Apple/ Lemon
3,5
Alle menukaarten