Alle menukaarten
  BROODJES / SANDWICHES  
  LICHT GEROOKTE WILDZWIJN BURGER
Met kimchi mayonaise, gefrituurde uienringen, augurk, tomaat en little gem op een brioche broodje
Smoked wild boar burger with deep-fried onion, pickle, tomato and little gem on a sesame brioche bun
13,5
  GESTOOMDE MAKREEL
Met dille-mierikswortel crème fraîche, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes op luchtig desembrood
Steamed mackerel with dill-horseradish creme fraîche, pickled vegetables and deep-fried capers on light sourdough bread
9,5
  CREME VAN AUBERGINE EN KOMIJN
Met gegrilde groenten, geitenfeta, granaatappel en dukkah op donker desembrood
Creme of eggplant and cumin, with roasted vegetables, goat feta, pomegranate and dukkah on on dark sourdough bread
8,5
AVOCADO MET TOAST VAN DESEMBROOD
Met tomaat, watermeloen radijs en pijnboompitten
Avocado on toast of sourdough bread with tomato, watermelon radish and pine nuts. 
Supplement: gepocheerd ei en/of Ricotta / poached egg and/or Ricotta1,5
10,5
KIDS: PIZZA
Met tomaat, mozzarella en basilicum 
Kids: pizza with tomatoes, mozzarella and basil
8,5
KIDS: GEROOSTERD SESAMBROODJE EI
Met een hard gekookt ei en mayonaise
Kids: roasted sesame bread with a hard boiled egg and mayonnaise 
5,5
KIDS: GEROOSTERD SESAMBROODJE AARDBEI
Met aardbeien en poedersuiker
Kids: roasted sesame bread with strawberries and sugar
5,5
     
  SALADE & SOUP / SALAD & SOUP  
SOEP VAN DE DAG (ZIE KRIJTBORD)
Soup of the day (check the chalkboard)
8
  TERRINE VAN GEGRILDE GROENTEN
Met burrata, tapenade, tomaat, basilicum en broodcroutons
Terrine of roasted vegetables with burrata, tapenade, tomato, basil and bread croutons
11,5
GEGRILDE WITTE ASPERGES
Met crème van artisjok, hazelnoot, BBQ prei, daslook-citroenolie, gefrituurde artisjok en waterkers
Grilled asparagus with artichoke crème, hazelnut, BBQ leek, wild garlic-lemon oil and watercress
12,5
FALAFEL
Met gemarineerde bietjes, zoetzure spitskool, baba ganoush, granaatappel, tahin met limoen en za’atar, een salsa van tomaat, ui en peterselie geserveerd met gegrild flatbread
Falafel with marinated beets, sweet and sour cabbage, baba ganoush, pomegranate, tahin with lime and za’atar, tomato salsa, onion and parsley served with grilled flatbread
13,5
  QUICHE 
Met pompoen, paddenstoelen, rode ui en ‘Lady blue’ kaas en een waterkers salade
Quiche with pumpkin, mushrooms, red onions and ‘Lady blue’ cheese, served with a watercress salad
12,5
  HOOFDGERECHTEN / MAINS  
GEGRILDE GEROOKTE WORTEL
Met safraan risotto van parelgort, pistache, granaatappel en wilde spinazie
Grilled smoked carrot with saffron risotto of pearl barley, pomegranate and wild spinach
17,5
  OP DE HUID GEBAKKEN ROODBAARS
Met zuurkool, peterselie aardappels, tijgergarnaal en romige langoustine saus
Skin fried red bass with sauerkraut, parsley potatoes, tiger shrimp and creamy langoustine sauce
21,5
  MERQUEZ VAN WILDZWIJN VAN DE BBQ
Met piperadesaus, doperwten, linzen, geroosterde spitskool en kruiden-citroenolie
Merquez of wild boar from the BBQ with piperade sauce, peas, lentils, roasted cabbage and herb-lemon oil
21,5
LIMBURGSE WITTE ASPERGES
Met krieltjes, ei, bieslook, raapstelen en botersaus
White asparagus from ‘Limburg’ with baby potatoes, egg, chives, turnip greens and butter sauce
Supplement: wildzwijn ham/ wild boar ham – 4
18,5
     
  SNACKS  
ZOETE AARDAPPEL FRIET MET VADOUVAN MAYONAISE
Sweet potato fries with vadouvan mayonnaise
5,5
KROKETTEN VAN BOSPADDESTOELEN (6 STUKS)
Met mosterd
Mushroom croquettes with mustard (6 pieces)
8,5
  KROKETTEN VAN HERT (6 STUKS)
Met mosterd
Venison croquettes with mustard (6 pieces)
8,5
SAMOSA’S
Met zoete chilisaus (10 stuks)
Samosa’s with sweet chili sauce (10 pieces)
8,5
GEMENGDE NOTEN VAN GOTJÉ
Mixed nuts from Jan Gotjé
5
     
  ZOET / SWEET  
PURE CHOCOLADEMOUSSE
Met sinaasappel en crumble van polenta
Dark chocolate mousse with orange and polenta crumble
7
WORTEL WALNOOT ROZIJNEN CAKE
Met mascarpone en crème van bospeen
Carrot-walnut-raisin cake with mascarpone and carrot creme
7
  CITROEN-VANILLE HANGOP
Met aardbeien, meringue en een coulis van rood fruit
Lemon-Vanilla curd with strawberries, meringue and a coulis of red fruit
8
N’ICE, BIOLOGISCH FRUITIJSJE
Framboos/Hibiscus of Appel/ Citroen
N’ICE, organic fruit ice lolly. Raspberry/Hibiscus or Apple/ Lemon
3,5
     
Alle menukaarten
Dineren
Dineren