FRINGE FESTIVAL | NOBODY’S TREE OF LIFE

In Nobody’s Tree of Life volgen we maker Josse Vessies zijn eigen Metaverse in. Via beweging en projectie keert Josse zijn innerlijk naar buiten. Hij neemt ons mee in een fysieke en virtuele ervaring, waarin hij samen danst met een stortvloed aan invloeden die aan hem voorbij flitsen in verschillende omgevingen die zijn lichaam nieuwe vormen in duwen.

Hoe dieper hij zijn Meta-wereld verkent, hoe meer de connectie via kabels en netwerken toeneemt en hoe meer zijn lichaam zich aanpast aan deze nieuwe virtuele ruimte. Nobody’s Tree of Life is een ijle vlucht in de digitale dimensies die ons uit ons lichaam tillen, andere realiteiten in. Aangedrongen om een betere toekomstige versie van zichzelf te vinden, stapt josse de wereld van de oneindige potentie in. Zal hij vinden wat hij zoekt, in deze metaverse?

Vessies onderzoekt met de voorstelling de theatrale spanning tussen de virtuele beelden en het lichaam. Beelden worden interactief bestuurd door de dans, waar het publiek wordt meegenomen in een wilde trip door een veelheid aan ‘lichamen en ‘liminal spaces’ geïnspireerd op de ervaring van persoonlijke ruimte.

Bekijk hier de website van Amsterdam Fringe Festival!

Info & Tickets

  • ma 05 sep
  • 21:00 - 22:00

Delen