LAIDBACK LIVE | OLAF KEUS & CELIO ROBERTO SILVA

  • zo 04 jun
  • 16:00 - 17:00

Iedere zondag bij Pllek: Laidback Live. Dé ideale chillsessie met live muziek om je weekend mee af te sluiten. Gewoon live in ons restaurant – dus gratis toegang! – terwijl je van je drankje nipt. 

Geniet van de warme stem van Célio Roberto Silva. Met zijn uitgebreide kennis van de verschillende Braziliaanse muziekstijlen wandelt hij met verbazingwekkend gemak door het gevarieerde landschap van de bossa nova naar de samba en van de frevo en forró naar de funk en Maracatu.

Samen met de bekende drummer/percussionist Olaf Keus uit Amsterdam vormt Celio samen al een jaren een geolied duo. Waarin Olaf zowel de drums als Braziliaanse percussie speelt.

Olaf speelde o.a. met de Braziliaanse zangeres Ceumar en het Mike dell Ferro Trio, Rosa King, Ronald Snijders, Deborah Carter, Efraim Trujillo en vele wereldmuziek groepen en tourt regelmatig de hele wereld over met de Indonesische zangeres/ Pianiste Nita Aartsen, het latin jazz trio Clave jazz, zijn eigen band Okaku en is drumleraar en programmeur van het jazz podium in Ruigoord.

Met muziek van o.a. Luiz Gonzaga, Gilberto Gil en de nieuwe funky sounds van Lenini uit het noordoosten van Brazilië!