LAIDBACK LIVE | TESS MERLOT

  • zo 24 sep
  • 16:00 - 17:00

Tess Merlot: De Magie van het Franse Levenslied bij Pllek!

Hey chanson-liefhebbers! 🎶

Herinner je je het moment waarop je voor het eerst echt geraakt werd door muziek? Voor Tess Merlot was dat moment toen ze Jacques Brel hoorde. Vanaf dat moment was ze verkocht aan de magie van het Franse levenslied. Met haar band Tess et les Moutons heeft ze honderden shows gegeven, en elke keer draait het om één ding: de ziel raken.

Tess is niet zomaar een zangeres. Ze heeft zalen als Paradiso, PAARD en TivoliVredenburg uitverkocht en heeft zelfs haar eigen nummers op de Nederlandse en Belgische radio gehad. En of ze nu optreedt met een kleine groep, haar volledige band of een heel orkest, ze doet dit met een onweerstaanbare levensvreugde en eindeloze energie.

Benieuwd naar haar sound? Ze heeft zowel klassiekers van grootheden als Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour als haar eigen nummers. En het beste nieuws? Ze komt naar Pllek!

Dus, ben je klaar voor een avond vol Franse vibes, prachtige chansons en een onvergetelijke ervaring? Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen en samen te genieten van de betoverende klanken van Tess Merlot. 🍷