LAIDBACK LIVE | OLAF KEUTS & NITA AARTSEN BAND

  • zo 09 okt
  • 16:00 - 17:00

Iedere zondag van 16:00 tot 17:00 bij Pllek: Laidback Live. Dé ideale chillsessie met live muziek om je weekend mee af te sluiten. Gewoon live in ons restaurant – dus gratis toegang! – terwijl je van je drankje nipt. 

De muzikale Aartsenfamilie bestaat uit Nita (keys en zang), Alexander (zang), Brandon (bas) en Michiel (gitaar). Ook hebben ze een speciale gast mee op tour: Rega Dauna (harmonica) uit Jakarta! Samen met de Nederlandse drummer en percussionist Olaf Keus hebben ze op verschillende internationale muziekevenementen gespeeld. Vandaag nemen ze je mee op een muzikale reis van Indonesië tot Hollywood.

Nita Aartsen is een van de best gewaardeerde jazz pianisten uit Indonesië. Eerder ontving ze AMI’s ‘Best Female Jazz Artist’ en speelde ze over heel de wereld met vele namen uit de jazz-scene.

Brandon & Michael hebben samen meerdere internationale muziekconcoursen gewonnen en gespeeld op prestigieuze festivals.

Alexander (crooner) brengt herinneringen aan jazz crooners als Frank Sinatra, Nat King Cole en Tony Bennet naar boven. Samen met Nita zingt hij duetten van Louis Armstrong en Ella Fitzgerald.

Rega Dauna is een harmonicaprotegée uit Indonesië. Hij speelde eerder op jazzfestivals over de hele wereld met Incognito (Java Jazz Festival Jakarta, Blue Note Japan en meer)

Olaf Keus is een Nederlandse drummer en percussionist met een internationale reputatie en meer dan 40 jaar ervaring in de muzikantenscene. De afgelopen vijf jaar sloeg hij de handen ineen met Nita Aartsen en hebben ze een unieke muzikale combinatie ontdekt. Ook is Olaf een body percussionist.

Tickets
Tickets incl. diner

Share