LAIDBACK LIVE | JOB DEN DULK

Iedere zondag van 16:00 tot 17:00 bij Pllek: Laidback Live. Dé ideale chillsessie met live muziek om je weekend mee af te sluiten. Gewoon live in ons restaurant – dus gratis toegang! – terwijl je van je drankje nipt. 

Job den Dulk neemt je met zachte zang en intiem gitaarspel mee in de stroom van liefde, levensprocessen en melancholische momenten. Donker & Licht is zijn eerste EP, een akoestische koestering voor de ziel die smacht naar schoonheid. Muziek die meestal klein is in vorm en arrangement, alsof je een oude foto vindt op de zolderkamer en even wegdroomt bij de herinnering. Een inkijkje in intieme sferen, alsof je stiekem door het sleutelgat kijkt.

Nadat Job in coronatijd zijn optredens als drummer van Convoi grotendeels verloor, vond hij zichzelf en zijn rust terug door deze nummers op te nemen in zijn huiskamer. De liedjes zijn verrijkt met vioolspel van Moniek de Leeuw en dwarsfluit van Dick Ronteltap. Tekens Aan De Wand kwam als eerste uit en is ook als live clip opgenomen op de boot van Job. De inspiratie kwam onder andere van songwriters als Jose Gonzalez, Sufjan Stevens en Nick Drake, maar ook door Nederlandse artiesten als Ramses Shaffy, Spinvis, Eefje de Visser en Herman van Veen.

Info & Tickets

  • zo 24 mrt
  • Free
  • 16:00 - 17:00

Delen