LAIDBACK LIVE | JOB & DE LEEUW

Iedere zondag van 16:00 tot 17:00 bij Pllek: Laidback Live. Dé ideale chillsessie met live muziek om je weekend mee af te sluiten. Gewoon live in ons restaurant – dus gratis toegang! – terwijl je van je drankje nipt. 

Job den Dulk en Moniek de Leeuw kennen elkaar al jaren van alle festivals en podia waar ze met hun bands Convoi Exceptional en Balcony Players samen speelden. Tijdens een nachtelijke Oudejaarsjam in een yurt ergens aan de Rotte, sloeg de muzikale vonk over en het duo Job & De Leeuw was geboren! Al snel volgden spontane showtjes in 2020 en reageerde het publiek enthousiast. Ook zijn ze regelmatig te zien op straat met een interactieve straatact.

Job & de Leeuw spelen opzwepende zelfgeschreven gypsy songs met invloeden uit de klezmer en bluegrass rags. Met viool, cajon, gitaar, tapdans en hun stemmen produceren ze het geluid van een complete band en laten ze de mensen dansen en genieten. Met af en toe een gevoelig lied om bij weg te dromen.

Moniek heeft in 2019 haar solo plaat Sea Roots uitgebracht waarvan het duo ook nummers speelt. Daarnaast heeft Job zijn Nederlandstalige solo EP Donker & Licht in 2021 uitgebracht, en ook die nummers verweven ze in hun repertoire.

Info & Tickets

  • zo 18 feb
  • 16:00 - 17:00

Delen