Groepsreserveringen op ultieme locatie in Amsterdam

Wil een groepsreservering maken? Dit kan vanaf 8 personen! Dan bieden wij een Family-Style groepsdiner aan. Family Style houdt in samen keuzestress-vrij dineren en genieten van een selectie die wij maken van onze kaart. Het diner wordt geserveerd op borden en schalen waarvan je samen eet. Ieder schept op voor zichzelf en deelt met elkaar. Aan een lange tafel ontstaat hiermee een familie diner. De gerechten zijn altijd een selectie van de huidige kaart en een verdeling tussen vegetarisch en niet-vegetarisch. Hoewel er dus voor je gekozen is, kan er wel met elke dieetwens rekening gehouden worden.

Family-Style diner in Amsterdam voor een grote groep

Groepsreserveringen zijn te boeken vanaf 8 tot maximaal 40 personen. Wil je met meer dan 40 personen dineren? Dat is zeker mogelijk! Wij kunnen dan alleen niet garanderen dat de gehele group bij elkaar in de buurt zit. 

De arrangementen zijn altijd exclusief drank. De keuze bestaat uit:
• Family-style 2-gangen 31,- per persoon : drie van onze voorgerechten, twee van onze hoofdgerechten.
• Family-style 3-gangen 35,- per persoon: drie van onze voorgerechten, twee van onze hoofdgerechten en een dessert.

Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons menu!

Borrel

Wil je komen borrelen bij Pllek en ben je met een groep vanaf 15 personen? In dat geval kun je een van onze bankenhoeken reserveren. Mits nog beschikbaar natuurlijk. We hebben bij Pllek twee gezellige hoekjes waarvan we er eentje voor jou zo ombouwen dat je er met de gehele groep kunt ontspannen. Binnen de hoek kan worden gehangen, gestaan en gezeten. Lekker relaxt terwijl je gewoon wordt bediend.

Wil je meer weten of reserveren? Bel dan naar 020 290 0020 of stuur een email naar reserveringen@pllek.nl