FILMS WITH A VIEW | STRAWBERRY MANSION

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Door een fout zijn de tickets en betalingen voor iedereen die voor 05-06-2024 om 07:52 een ticket heeft besteld, geannuleerd en teruggestort. Er is een e-mail met uitleg verstuurd. Nogmaals excuses voor het ongemak.

 

Strawberry Mansion  (2021) speelt zich af in een surrealistische toekomstige wereld. Dromen worden opgenomen en belast door de overheid. James Preble, gespeeld door Kentucker Audley, is zo’n belastinginspecteur die de dromen van mensen moet belasten.

Wanneer James een oudere vrouw genaamd Bella bezoekt wordt hij verstrikt in haar droomwereld, waar fantasie en realiteit samensmelten. Terwijl James dieper in Bella’s droomuniversum duikt, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen jeugdherinneringen, liefdesverdriet en verlangens.

Strand open/ophalen koptelefoons 21:00
Start film 22:30
Einde film 00:00

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via de ‘Ticket’-button. Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.

Info & Tickets

  • di 11 jun
  • 10,00
  • 22:30 - 00:00

Delen