Menu voor oudjaar: 2024
Dit Oud en Nieuw brengen we onze meest geliefde gerechten terug op tafel. Ons 3-gangenmenu biedt een selectie van klassiekers, waarbij je voor het hoofdgerecht kunt kiezen voor een smakelijk veganistisch alternatief. Reserveer nu je plek.
Amuse:
Koreaanse falafel van mungbonen en kimchi met 2 kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers.
Voorgerecht:
Gegrilde radicchio met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico.
Hoofdgerecht:
Op de huid gebakken kabeljauwfilet met aardappelmousseline, spinazie, geroosterde bospeen en saus van langoustines met bieslook
Of
Kokos bieten curry met spinazie, aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en zoet/zure biet.
Dessert:
Pure chocolade mousse met sinaasappel, crumble van polenta en een witte-chocolade schots met rode bes, zeezout en rozemarijn.