Menu voor oudjaar: 2024

Dit Oud en Nieuw brengen we onze meest geliefde gerechten terug op tafel. Ons 3-gangenmenu biedt een selectie van klassiekers, waarbij je voor het hoofdgerecht kunt kiezen voor een smakelijk veganistisch alternatief. Reserveer nu je plek.

Amuse:

Koreaanse falafel van mungbonen en kimchi met 2 kleuren tahin en een oosterse salade met komkommer, wortel, taugé, rettich en waterkers.

 

Voorgerecht:

Gegrilde radicchio met Yerba kaas, gepocheerde peer, geroosterde amandelen en dressing van olijfolie en aceto balsamico.

 

Hoofdgerecht:

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met aardappelmousseline, spinazie, geroosterde bospeen en saus van langoustines met bieslook

 

Of

 

Kokos bieten curry met spinazie, aardpeer, pastinaak en koriander, aardappel rösti en zoet/zure biet.

 

Dessert:

Pure chocolade mousse met sinaasappel, crumble van polenta en een witte-chocolade schots met rode bes, zeezout en rozemarijn.

Koop hier je DINER TICKET

Info & Tickets

Delen