FILMS WITH A VIEW | ASTEROID CITY

Helaas is de film van vanavond gecanceld i.v.m. de weersvoorspelling: ticketkopers ontvangen een mail en het aankoopbedrag van de ticket(s) excl. servicekosten automatisch terug. We hopen je bij een volgende editie van Films with a View te kunnen verwelkomen!

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

De meest recente Wes Anderson is weer een lust voor het oog! Asteroid City (2023) speelt zich af in een Amerikaans plaatsje in de jaren ’50. Jonge Stargazers en Space Cadets vanuit het hele land verzamelen zich bij een conventie waar een spectaculaire gebeurtenis plaatsvindt. Met sterren als Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Margot Robbie en Jeff Goldblum strikte Wes Anderson weer de crème de la crème van acteurs.

 

Strand open/ophalen koptelefoons 20:45
Start film 22:15
Einde film 00:00

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via de ‘Ticket’-button. Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.

Info & Tickets

  • di 28 mei
  • 10,00
  • 22:15 - 00:00

Delen