FILMS WITH A VIEW | THE BOONDOCK SAINTS

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Twee Ierse broers nemen het heft in eigen handen wanneer de eigenaar van hun stamkroeg wordt bedreigd door de Russische maffia. Na dit voorval krijgen Connor en Murphy allebei een visioen: een hogere macht wil dat ze al het kwaad vernietigen. Ze gaan aan de slag als burgerwacht en roeien alle misdaad in de Bostonse wijk Hell’s Kitchen uit. De FBI komt ze op het spoor en moet beslissen of de broers fout handelen of dat ze behulpzaam zijn. Met Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery en Norman Reedus.

 

Strand open/ophalen koptelefoons 21:00
Start film 22:30
Einde film 00:30

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €10 p.p., tickets zijn verkrijgbaar via de ‘Ticket’-button.

Bij doorgang van de film is annulering van je ticket niet mogelijk.

Bij annulering van de film ontvang je een mail en wordt het aankoopbedrag van de tickets teruggestort excl. servicekosten

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Lillet

Info & Tickets

  • di 16 jul
  • 10,00
  • 22:30 - 00:30

Delen