FILMS WITH A VIEW | SPECIAL | THE BIG LEBOWSKI

  • di 06 jun
  • 21:00 - 00:30

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Op dinsdag 6 juni pakken we uit met een FWAV special! Verwacht humor, chaos en intrige, niet alleen tijdens de film, maar ook voorafgaand. De klassieker The Big Lebowski kennen we allemaal en zo niet dan is dit jé kans hem te leren kennen. Trek je leukste outfit aan (Google voor inspo), de persoon in de allerbeste outfit wint een diner voor 2 bij Pllek, een White Russian cocktail kost de hele avond maar €6 en last but not least: gooi een strike op de bowlingbaan en die cocktail krijg je gratis!

Het bowlen start om 21:00 uur, de film om 22:30.

The Big Lebowski (1998) werd geregisseerd door broers Joel en Ethan Coen, Dit duo maakte ook Fargo, True Grit, O Brother Where Art Thou?, Burn After Reading en Hail Caesar. The Big Lebowski speelt zich af in Los Angeles, waar Jeff ‘The Dude’ Lebowski wordt aangezien voor miljonair Jeffrey Lebowski. Iemand plast op een tapijt, een miljonairsvrouw wordt ontvoerd, een schuld moet worden afbetaald aan een porno-magnaat en bowlingfanaten schieten te hulp. Chaos dus.

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.