FILMS WITH A VIEW | MR. NOBODY

  • di 30 aug
  • 21:30 - 23:50

Films With a View is weer terug! Elke dinsdag – tot einde zomer -, geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannende en/of spraakmakende films op ons strand, mét een view: het beste uitzicht van de stad!

De duurste Belgische film ooit? Dat is Mr. Nobody (2009), geregisseerd door Jaco van Dormael. Met een fantastische cast bestaande uit onder andere Jared Leto en Diane Kruger doet Mr. Nobody niet onder voor een Hollywoodproductie. In deze science fiction-film volgen we het leven van Nemo, de laatste sterveling van het menselijk ras. Op jonge leeftijd moest Nemo kiezen tussen een leven bij zijn vader of bij zijn moeder. Later blikt hij terug op deze keuze en hoe zijn leven hierdoor is verlopen. Maar wat gebeurt er als we geen keuzes maken en bestaan er misschien meerdere universa? Deze gedachte vormt de rode draad in Mr. Nobody en laat je nadenken over de keuzes die je maakt in je eigen leven.

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €8 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf op het strand bij de beamer/projector af te halen.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.
Tickets

Share