FILMS WITH A VIEW | LEAVE NO TRACE

  • di 09 aug
  • 21:45 - 23:45

Films With a View is weer terug! Elke dinsdag – tot einde zomer -, geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannende en/of spraakmakende films op ons strand, mét een view: het beste uitzicht van de stad!

De aangrijpende film Leave No Trace (2018) speelt zich af in de bosrijke omgeving van Portland, Oregon. Een vader met PTSS en zijn dochter leven al jaren in het bos waar ze overleven met hun survival skills. Op een dag spot een jogger ze en worden ze meegenomen door maatschappelijk werkers. Het duo wordt gedwongen een normaal leven te leiden met een dak boven hun hoofd, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Leave N0 Trace heeft een critic’s score van maar liefst 100% op Rotten Tomatoes, dus laat deze film niet aan je voorbij gaan!

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €8 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf op het strand bij de beamer/projector af te halen.

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.
Tickets

Share