FILMS WITH A VIEW | HITCHHIKERS GUIDE TO THE GALAXY

  • di 30 mei
  • 22:15 - 00:00

Films With a View is terug! Elke dinsdagavond – tot ergens eind september- geniet je van de leukste, beste, meest ontroerende, spannendste en/of spraakmakende films op ons strand, mét het allermooiste uitzicht op de stad.

Hitchhiker’s Guide To The Galaxy (2005) is de verfilming van een komisch science-fiction boek geschreven door Douglas Adams. De moderne maatschappij wordt met humor en cynisme op de hak genomen en draait om doodnormale Engelsman Arthur Dent (Martin Freeman). Het huis van Arthur Dent staat op het punt om gesloopt te worden, waarna zijn beste vriend hem meesleept naar de kroeg. Zijn beste vriend vertelt hem dat hij afkomstig is van een andere planeet, en dat andere buitenaardse wezens planeet Aarde willen vernietigen. Wat volgt is een absurdistische en komische tocht door het heelal, die zijn tijd volgens velen ver vooruit was!

Let op: De film gaat alleen door als het droog is. Wij zorgen in ieder geval voor voldoende zitplekken, zitzakken en dekentjes! Op de dag van de film, omstreeks 12:00 uur, communiceren we op onze kanalen (Facebook, Instagram en website) of de film definitief doorgaat.

Kosten zijn €9 p.p. Van te voren reserveren is niet mogelijk! De koptelefoons (en daarmee dus je ticket) zijn op de avond zelf 1,5 uur voor aanvang op het strand bij de beamer/projector af te halen. OP = OP

Engelstalige films worden Nederlands ondertiteld, alle andere gesproken talen worden Engels ondertiteld.

Films With a View wordt mede mogelijk gemaakt door Outdoor Cinema & Beefeater Gin.